Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Doglodik a Gemei HD693T-m, olcso a dollar vennek helyette egy masikat, milyet ajanlotok? A HOD-on elegge megritkult a kinalat, van mas hasonlo beszerzesi forras (dealextremet ismerem, ott vagy azon kivul esetleg?)... 4.3, 800x480, touch, 8GB kellene es esetleg meg hdmi es radio. Milyet erdemes venni olyan 100 dolcsi korul? Koszi!
-
Samott
addikt
A houseofdap.com-rol jott, jan 9-en rendeltem, 11-en postaztak, 17-en hagyta el Hong Kongot es 25-en hozta a postas. Nem tudom mennyire surgos, ha igen akkor igyekezz mert Februarban leall Kina, ok akkor unneplik a holdujevet ami kb. olyan nekik mint nekunk a karacsony, csak ott ket hetig tart.

Erintokepernyo finom, jol reagal, a 800x480 4.3"-on gyonyoruen nez ki, talan a fenyereje lehetne egy kicsit tobb. Eddig meg nem volt olyan lejatszo a kezemben, ahol ne ereztem vona egy kis docogest lejatszas kozben, itt ez megszunt, teljesen finom, folyamatos a video lejatszas. A cucc egyebkent meretehez kepest konnyu, ugyanakkor jol osszerakott, egyaltalan nem recseg-ropog. Firmware frissitessel kezdtem, leiras alapjan egyszeru megcsinalni, igaz a nyelbvet visszaallitotta kinaira...
ket fajta kinain kivul csak angolul beszel. A jatekok csak kinaiul.
Viszont allitolag van hozza pdf olvaso alkalmazas, de meg nem volt idom felrakni ra. Mkv-t se probaltam meg, de igazabol nem is ahhoz vettem. 
-
Samott
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Vegyel egy ilyet: USB Power Adapter/Charger - Black (100~240V/EU Plug) - ez csak aramot ad, nincs ilyen eltavolitom meg nem tolt gond.
-
Samott
addikt
Szia!
Olvasgatva a topicot ugy tunt te eleg jol kepben vagy a kinai pmp-k teren...
Ezert toled kerdeznek, de masok segitseget is szivesen fogadom. Jelenleg egy Wateq P40-et hasznalok, de miota raszoktam a videozasra eleg kicsinek erzem a kijelzojet. Lecserelnem egy nagyobbra, 4,3" meretu kijelzos touch kepernyos cuccot keresek ami ugyanugy visz minden avi-t konvertalas nelkul es esetleg meg feliratot is tamogat (ez annyira nem letkerdes) viszont fontos hogy legyen benne FM radio, mert azt szoktam hallgatni es emiatt nem tartanek fent meg egy keszuleket. A jeloltem ez: 4.3" Touch Screen MP3/MP4/AVI/RM/RMVB Portable Media Player (8GB/480x272px/TF Slot) @ dealextreme... de 100 dolcsi-ig jo vagyok mas kutyure is.
Velemeny? Jobb ajanlat esetleg? HD nem erdekel, mert a befogadokepesseguk korlatozott, es nem nyujtanak HD elmenyt... xvid boven eleg.Koszi,
Samott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest