Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
frenzy.cs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy olyan gondom, hogy régebben vettem egy MP4-et, és elromlott a firmware-ja... Akitől vettem szóltam neki, de nem akar küldeni újat, és még csak egy működő firmware-t sem. Így már lassan 4hónapja itt állok az én kis MP4-emmel, és nem tudok vele mit csinálni, maximum adathordozásra használom.
Abban kéne segítség, hogy ha valakinek van egy ugyan ilyen lejátszója, vagy ismerősének, akkor arról szedje le nekem a firmware-t, és küldje el, mert hihetetlen hogy 20eFt-ot csak így kidobtam az ablakon.
Itt van egy kép a lejátszóról:![[kép] [kép]](http://bolthely.hu/kepek/mp4lejatszo/00012.jpg)
Tényleg nagyon kéne a segítség, vagy ha tud valaki olyan oldalt, ahol erre a típusu lejátszóhoz müködö FW, azt is megköszönném, mert már nagyon kétségbe vagyok esve.
(az s1mp3.org-on is már kerestem, de ott sincs)
Előrre is köszönök minden segítséget.
Üdv,
frenzy
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest