Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nagyon ideillik:
[L]http://kaloz.azigazi.hu/lol/sang.swf[/L] :DD -
vernyul
tag
Tudtommal a Phillips akie az egesz CD-szabvany kotelezte oket arra hogy valami ojan feliratot rakjanak az ijen CD-kre hogy ''Ez a CD nem felel meg a CD szabvanynak es a minosege nem merheto ossze egy gyari CD-vel'' vagy valmi ijesmi javitsatok ki ha rosszul tudom
-
WN31RD
addikt
Remélhetőleg gyorsan leszoknak a kiadók az ilyen korongok terjesztéséről.
Mellesleg másolásvédelemnek ezek azért annyira nem jók, mert fog az ember egy digitális bemenettel rendelkező hangkártyát, meg egy digitális kimenettel rendelkező CD lejátszót, ami történetesen lejátsza a védett cuccokat, és kész, lehet másolni. Ezek a cuccok azért nem annyira drágák, hogy aki igazán akarja, ne tudja őket beszerezni, tőlünk nyugatabbra aztán főleg nem. -
Jazzy
tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a magam részéről a zenék nagy részétn mp3-ban szeretem letölteni és a cd-im legnagyobb része másolt cd!! Ezzel szerintem rengetegen így vagyunk, ennek viszont több oldala van:
1. Megértem a kiadók álláspontját, hogy küzdeni próbálnak a másolás ellen, mivel magam is zenész vagyok és ebből akarok megélni és az aki szintén ebből él az eladott lemezek után kapja a pénzt a kiadótól.
2. A dolog másik oldala a jelenleg igen is luxus cikknek számító cd árak okozta másolási hullám, valamint az mp3-ak ekkora térnyerése. A másolásvédelem azon módja amivel próbálkoznak engem is felháborít, mivel a zenéket én is számítógépen hallgatom, mivel a hifi-m régi darab, elkopott benne a lézerfej és nem olvassa le a cd-ket. A másolásvédelemmel viszont ez nem lesz lehetséges!!!
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest