Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nagyon ideillik:
[L]http://kaloz.azigazi.hu/lol/sang.swf[/L] :DD -
vernyul
tag
Tudtommal a Phillips akie az egesz CD-szabvany kotelezte oket arra hogy valami ojan feliratot rakjanak az ijen CD-kre hogy ''Ez a CD nem felel meg a CD szabvanynak es a minosege nem merheto ossze egy gyari CD-vel'' vagy valmi ijesmi javitsatok ki ha rosszul tudom
-
WN31RD
addikt
Remélhetőleg gyorsan leszoknak a kiadók az ilyen korongok terjesztéséről.
Mellesleg másolásvédelemnek ezek azért annyira nem jók, mert fog az ember egy digitális bemenettel rendelkező hangkártyát, meg egy digitális kimenettel rendelkező CD lejátszót, ami történetesen lejátsza a védett cuccokat, és kész, lehet másolni. Ezek a cuccok azért nem annyira drágák, hogy aki igazán akarja, ne tudja őket beszerezni, tőlünk nyugatabbra aztán főleg nem. -
Jazzy
tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a magam részéről a zenék nagy részétn mp3-ban szeretem letölteni és a cd-im legnagyobb része másolt cd!! Ezzel szerintem rengetegen így vagyunk, ennek viszont több oldala van:
1. Megértem a kiadók álláspontját, hogy küzdeni próbálnak a másolás ellen, mivel magam is zenész vagyok és ebből akarok megélni és az aki szintén ebből él az eladott lemezek után kapja a pénzt a kiadótól.
2. A dolog másik oldala a jelenleg igen is luxus cikknek számító cd árak okozta másolási hullám, valamint az mp3-ak ekkora térnyerése. A másolásvédelem azon módja amivel próbálkoznak engem is felháborít, mivel a zenéket én is számítógépen hallgatom, mivel a hifi-m régi darab, elkopott benne a lézerfej és nem olvassa le a cd-ket. A másolásvédelemmel viszont ez nem lesz lehetséges!!!
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs