- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maszti
tag
Aszta, csak este mentem el kimenőre és sokáig aludtam! Bahh.... Tényleg felpörgött a topic! Szegény M6
De engem sikerült lebeszélni!
Várom megjöjjön a pénzem és rászánom magam! Nekem a lényeg, hogy ne egy baromi nagy jooszág legyen a zsebemben, min.4gb kapacitás (mivel én elég sok műfajt szeretek, és hangulatomtol függ, hogy éppen mit hallgatnék- ezért mindenből legyen elég fenn), sokáig birja az akksija, persze ez beépitett legyen(ne holmi AAA-s kaki megoldás), egyszerü menü és baszott jo hangzás,ami baszott hangos hangzáshoz vezet
És a keret ugyebár 50k körül mozog! Lehet használt is, ha van még rá gari!
Igen töprengek ezen a HT-10esen, na meg ugye az U3-on! Bár az U3 nem nagyon jön be design-ra! Olyan régimódi IRiver-es! Ilyen dobozban volt még anno 4éve 128mb-os iriver-em!
Mindegy,ha azt mondjátok, hogy cool, akkor még lehet esélyes!
De még 1-2nap, szoval akármi lehet...
Mennyiért adnád a px200at? Vélemény rola?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Makulátlan 15" MacBook Air M3 (16GB RAM / 512GB SSD) - 2024. augusztusi, 3 év iStyle garanciával!
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest