Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
Köszönöm, ezt jó tudni. Csak ez sajnos kiesett, mert messze vagyunk Bp-től (az áruház amiben a Technika le van akciózva meg itt van 2 km-re), és, elhiszem hogy ár/érték arány legjobb, de mégis most inkább maradnék az olcsó kategóriánál. Ha nem is tud annyit. Tudom, hogy ne várjak csodát, nem is várok, csak szerettem volna megtudni róla egysmást, megint keresgéltem interneten, elég sokáig, és SEMMIT nem találok, annyira zavar!
Annyit találtam, hogy az MP-407-esben nem lehet a könyvtárak közt navigálni, hanem ömlesztve mutatja, és úgy kell lépkedni. Hihetetlen, hogy így ki merik adni, ráadásul 2GB-ost! A 707-es remélem nem ilyen béna. Ha mégis, majd megszokom, vagy eladom. Úgyis kérdezte tőlem valaki, hogy van-e eladó
legfeljebb lesz. Egyébként meg elég ritkán lesz használva, arra jó az olcsó is.
Tényleg ne vedd sértésnek, és köszi még1x.Kedves MP-707 tulajdonos, továbbra is számítok a véleményedre! (és akkor arra is, hogy a könyvtárakat kezeli-e a player!?)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Mazda topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
legfeljebb lesz. Egyébként meg elég ritkán lesz használva, arra jó az olcsó is.