Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Mikor először használtam az Outlookot, a suliban (még Win98 volt), senki sem mondta, hogy minden levelemet eltünteti a szerverről, pár nappal később megdöbbenve tapasztaltam, hogy mi történt, azóta sincs meg jó pár számomra még mindig fontos levél, na ezért nem vagyok oda a letöltöm és letörlöm a szerverről megoldásokért...
Akármi lehet a géppel és akkor bukom a leveleket, így meg ott van a szerveren... Szóval egy rossz emlék miatt kizárnám, hogy letöltöm a leveleket a szeróról és egyúttal töröljem...egykori igen, mindig letölti ugyanazokat a leveleket és ott van a listában mind, egy éjszaka alatt 7x töltötte le, mikor ment a gép., Meg akartam nézni, véletlen volt-e, mert nap közben is újra letöltötte egyszer... Így lett reggelre a 130 levélből majdnem 1000

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akármi lehet a géppel és akkor bukom a leveleket, így meg ott van a szerveren... Szóval egy rossz emlék miatt kizárnám, hogy letöltöm a leveleket a szeróról és egyúttal töröljem...