- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihokjol
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
törölve
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Végülis az hozott eredményt, hogy csináltam egy tiszta installt és egy teljesen új profilban felépítettem a 2 pop3-as és 2 imap-os fiókot. Mint ne mondjak, meglepődtem. A 3-as olyan szépen kezelte a gmailes fiókok létrehozását, hogy a POP3-asok több időbe tellettek. És most nincs ilyen hülyeség, hogy a pop3-as fiókokról alapból levágja a webwes tárhelyről a leveleket, meg az imapos leveleket is letölti alapból a gépre is és szinkronizálja.
-
Tosee
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Üdv!
Thunderbird-ben: Eszközök -> beállítások... -> biztonság -> jelszavak -> mentett jelszavak -> jelszavak megjelenítése
Ellenőrizd a gmail-es fiók jelszavát és ha nem jó akkor töröld, majd a levelek lekérdezésekor add meg neki újra!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest