Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Thunderbirdöt nagyon régóta használok, Freemailt meg nagyon régóta nem
Ezért nem voltam képben smtp ügyben. Amikor utoljára használtam, akkor még ment, aztán tudom, hogy megszűnt, de ezek szerint ismét van.Milyen Windows/böngésző alól nézed? Nem XP véletlen? Vagy valami elavult verziójú böngésző? Mert akkor lehet, hogy valami régebbi felületet látsz, ott meg talán mások a beállítások.
Viszont ha a bejövő levelek lejönnek, akkor a pop3 működik, tehát ez a funkció is aktív, vagy csak szimplán hazudik a Freemail, és ez csak a kimenő levelekre van hatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezért nem voltam képben smtp ügyben. Amikor utoljára használtam, akkor még ment, aztán tudom, hogy megszűnt, de ezek szerint ismét van.