- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaci001
újonc
Sziasztok!
Új vagyok a Thunderbird felhasználók között. A 45.2.0 verziót használom. Két témában kérném a segítségeteket.
1. Szeretném eltüntetni a "quoted line"-nak nevezett kék vonalat a válasz üzenetben, ami a beidézett üzenetek előtt jelenik meg. Kipróbáltam már számtalan kiegészítőt, de hasztalanul.
2. Amikor témacsoportok szerinti rendezem az emaileket, a témacsoporton belül a legrégebbi üzenet van legfelül, teljesen mindegy, hogy dátum szerint hogyan rendezem. A csoport összecsukott állapotában is ily módon a legrégebbi üzenet jelenik meg. Én a legújabb levelet szeretném legfelülre és időben csökkenő sorrendben alá a többit.Üdv: alaci001
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest