Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Hali!
Kimenő levelekre szeretnék szűrést beállítani, rá kerestem ebben a fórumban is de nem nagyon találtam megoldást, van rá valamilyen lehetőség? Azt már felfedeztem, ha megírtam egy levelet akkor a Beállítások -> Elküldött üzenet iktatása -> Célmappa megadása opcióval eltudom tárolni a megodaott mappában a kimenő levelet de ezt ugyebár minden alkalommal végre kell hajtani
Van erre valami automatizált lehetőség? A bejövő üzenetek szűrése tökéletesen működik de ott kimenőkre nem találok opciót!Köszönöm előre is!
T
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van erre valami automatizált lehetőség? A bejövő üzenetek szűrése tökéletesen működik de ott kimenőkre nem találok opciót!