Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android Autót minden mobilra!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
sajnos a mozbackup sem oldotta meg a problémát,két régebbi email címem(egyik pont az elsődleges chello-s) szerepel a postafiókok beállításainál minden adattal,de amikor lekérem az üzeneteket nem csinál semmit,a többi gmail-es címekről lekéri,viszont küldéskor meg azért szól be mert a sent mappa tele van és nem tudja menteni az elküldött emailt.
Mit írjak át hogy e két email cím leveleit egy általam létrehozott mappába lekérje,vagy valahogyan vissza tudjam állítani az XP-s állapotot.
Sejtem hogy az kavarhat be hogy ez a két email cím e-mailjei mappabeállítás szerint egy másik winyóra mentödtek,a később létrehozott gmail-es fiókok viszont a rendszerwinyóra.
Nos az nem segített hogy a megfelelő betüjelre átírtam a helyi mappák elérési útját,amibe elméletileg ezek a régi fiókok mailjei vannak.Nincs több ötletem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest