- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Vakegérke #44814 üzenetére
Találtam egy videót a youtube-on, a Chrome-ból szépen ki is szedte, de a Firefox-ban, az about:config alatt nem találtam meg, így egyenlőre lövésem sincs, hogyan tovább...
Hopp! Megoldva. Jó lett mégis. Azért nem találta valószínű, mert már korábban töröltem. Viszont a tálcára rögzített ikonnal, ugyanúgy csinálta tovább, így a "fertőzött" ikont kukáztam. Most már mindkét böngésző patent! Ajánlom a videót mindenkinek, akinek hasonló problémája van! -
flymi
addikt
Üdv!
Nem tudom, hová írhatnám az alábbi ótvarságot, de kezdi kikészíteni az idegeimet.
Frissítettem a GomPlayer-t, csak a frissítés kellett, a többi társított programot nem töltöttem le hozzá. Mégis a frissítés után egy piesearch nevű oldal töltődik be kezdőoldalként a böngésző megnyitásakor, nem az általam alapértelmezettnek beállított. Ráadásul azóta nem működik egy online játék sem rendesen, nem lehet használni az egér görgőjét, többszöri kattintásra reagál csak.
Google Chrome-on is ugyan ez lett a kezdőlap, de itt nem produkál egyéb hibákat. Csak zavaró.
Start menü keresésnél rákerestem, három találatot dobott a C meghajtóra, ezeket töröltem. Programok közt nem láttam ilyen nevűt...
Ötlet?
Próbáltam a böngészők beállításaiban, AVG-vel, de nincs eredmény...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest