Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bela30

csendes tag

válasz Cs1csó #61305 üzenetére

Végül hosszas tojózás után tényleg EST-t raktam fel,pont azért amit írtál.De ezt a designt nem tudom valaha meg tudnám-e szokni.Nincs valahol egy olyan gyűjtés ahol különböző userChrome.css fájlok között lehet választani? (és hozzájuk lehetőleg screenshot is mellékelve hogy ne legyen zsákba macska) De fontos,hogy csak a designra vonatkozóan,a működésre ne,mert ott az ESR felrakásával úgy döntöttem hogy teljesen új lappal kezdek a minél több teljesítmény érdekében,tehát mindent engedtem neki vissza állítani gyárira,és ezek szeretném ha így is maradnának.Tehát tényleg,még egyszer hangsúlyozom,hogy csak olyan userChrome.css fájlok érdekelnek amik csakis és kizárólag a külcsínt változtatják meg.Szóval van ilyen?

Egyébként nekem elég csalódás ez a Quantum,mert egy csomó dologban inkább visszafejlődést tapasztalok,mint előre lépést.Pl. az 56-ban még fent a Fájl menüben volt Újraindítás is,ebben már nincs.Aztán az 56-ban még a kezdő lapon ott volt az Előző munkamenet helyreállítása is jó nagy gombként (lásd a múltkori screenshotomat),itt már nincs,csak a menüből érhető el.Aztán az 56-ban még ha egy szóra rá akartam keresni egy oldalon csak elkezdtem gépelni és már tudta is a dolgát.Itt már előtte minden képpen rá kell előtte kattintatom a nagyító jelre.Mellesleg ez idegesít a legjobban.

És ez mind-mind csak még több kattintás,mint az 56-ban.Ja,és eleve nem értem itt már miért nincs alsó sáv (nem tudom már hogy az 56-ban hogy hívták),én az 56-ban még egy csomó dolgot oda pakoltam lentre,pl. az ublock origint,download helpert,stb (lásd ezt is első hszem screenshotja),de most már mindent fentre kell összezsúfolni :-(

Vagy ezekre esetleg lenne valami megoldás?

Eleve az 56 szerintem 1000x teste szabhatóbb volt.Itt bele megyek a Testreszabás menü pontba és van 18 db felhasználható kellék,az 56-ban még volt vagy 30.Pl. többféle Előzmények gomb,mert amit ide tudtam használni már az se úgy működik mint régen,hiába ugyan olyan órajele van mint a réginek.Vagy csak én vagyok ennyire béna?

Ja,és van még egy probléma,ami mondjuk már az 56-ban is az volt,csak az a baj hogy ezzel az ESR-rel sem oldódott meg: ti is tapasztaltok olyat hogy egy-egy oldalon nem jelenít meg egy instagram posztot,hanem csak egy vékony csíkkal jelzi a helyét?Pontosabban van hogy megjeleníti vagy valamennyit belőle,de azért inkább nem.Lásd,ugyan az az oldal Firefoxban

és Avast Secure Browserben:

Erre is esetleg valami megoldás?Nem az ublock miatt van,azt már csekkoltam.

Új hozzászólás Aktív témák