- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
€uro
őstag
válasz
gladius01 #42938 üzenetére
Elnézést, hogy nem tudtam megállni szó nélkül - el kellett volna engednem. Csak nem értettem, hogy a hozzászólásod hogyan, milyen indíttatásból jött az én kommentemre válaszként. Az már csak hab volt a tortán, hogy nehezen tudtam értelmezni, mit is szeretnél mondani.
(A mobilokon van egy olyan funkció, hogy ha kiteszel egy mondatvégi írásjelet, akkor automatikusan nagy betűvel kezdi a következő szót. Csak mert látom, hogy nagy betűket használsz. Ilyenkor Shift-et kell nyomnod. Helyette nyugodtan kitehetnéd azokat a pontokat. Nem kell vele többet szórakoznod, mint a nagy betűkkel. Ez csak egy javaslat. Majd eldöntöd, hogy élsz-e vele.)
-
Kernel
nagyúr
válasz
gladius01 #42938 üzenetére
Hagyjuk ezt, nincs jogalapod visszabeszélni...
Bevállaltad, hogy virtuálisan provokáló, kezdetleges írással más fórumozókat idegesítesz, zavarsz, akkor azt is vállald be, ha valaki szóvá teszi!
Fórumetikett is van a világon. De el lehet menni a Facebookra is...
Bírom az ilyet, elnézést soha nem kérnek, arcátlankodnak, mindig nekik áll feljebb.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest