Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Még annyi ötletem van, hogy ha felraktál valami olyan kiegészítőt, pluszt ami scriptet használ, talán az okozhat ilyet.
Olyan pluszokat tilts le amelyeket mostanában tettél fel, így kiszürheted, hátha azok okozzák....(#3219) canniball: Ha újraindítod úgy is eltünik a folyamat..., egyéb ötletem nekem sincs
-
PazsitZ
addikt
Érdekes, valószinűleg, valamiért bennragad a firefoxod. Azaz nem tudja bezárni magától a folyamat feltehetőleg tovább fut a háttérben.
Alapvető megoldás, hogy az eszközkezelőben a folyamatok fülön leállítod a folyamatot (firefox.exe), majd ezután el tudod indítani.De persze legjobb lenne rájönni, mi okozza ezt és elhárítani, hogy normálisan működjön....
Szvsz, próbáld meg újrarakni az FF-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911