Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Syl #64966 üzenetére

Szerintem a firefoxot Mozilláék minden PC (értsd nem a sokkal zártabb mobilos) platformon egyforma funkcionalitással/limitációkka (a részükről) szerelik fel.

Ha [innen] és innen két külön méretű firefox telepítőt tudsz leszedni , akkor windows-ból kiindulva az utóbbi egy olyan fullos telepítő, ami nem az alapértelmezett elérési úton települ. Megadhatod, hogy mi legyen a települése célmappája (ha mac-en lehet olyat... ;] ). A kettő két külön entitás, külön helyekre hivatkoznak, külön "exe-k" futnak, külön profiltban tárolnak dolgokat. Lett egy 2. fullos firefoxod. Ha sikerült, semmi sem állít meg abban hogy legyen 3., 4., 5..
    Ha ennyit nem is akarnál telepíteni (mac-en pasz, hogy hogyan is megy részleteiben) de, 2 telepítéssel már el lehet lenni úgy hogy 3 vagy több profilod van, kb mint mikor látsz teherautó alvázaka full csupaszon, na az az alap program, és a felépítmény amit személyreszabsz az meg a profilod, ami FF esetében vígan pakolható egyikről a másikra (de kettőn egyszerre nem lehet. Ezt más sokszor leírtam itt, nem is annyira régen is, keress vissza rám, műveleti részleteiben... ha ez megvalósul akkor firefox oldalon nagy a szabadság (csak mindegyik telepítésnek legyen más ikon rendelve)
    (mindegyik fővonalas ff, csak mentegettem ikonokat korábbról, hogy tudjam melyik mi, és hogy fut. Jobb oldalon lévő ikonok mindegyike 1 telepítést, és (változtathatóan) hozzárendelt profilt fed, jobb oldalon az egyik fut, bal oldalon akkor egy másik két ablakával (az ikon a futó ablakon az alapértelmezettre vált).
    DE
    Ha a két telepítő ugyanaz a méretű, vagy valamiért Mac-re nem lehet feltenni 2 firefoxot, vagy nem lehet több profilt kezeltetni 1 futtató-állománnyal, akkor az számomra nagyon nagy kukac bármelyik almában ;] .

Új hozzászólás Aktív témák