Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
PitLee #63841 üzenetére
Igen ez windows 10 cucc. Olyannyira, hogy amikor valamiért véletlen leszedtem az ikont a tálcáról, akkor egy új parancsikon visszarakása után 2-3 napig/indításig nem jelent meg ez a kontextus menü, sem FF-nél sem Brave-nél. Amikor már megjelent akkor is időben lassan töltődött fel: pl. amíg nem használtam a privát lapot addig nem volt ott a listában, stb.
ÉS persze 1909-es win 10 alatt még gyakori nálad már 20xx alatt már "közelmúltbéli" mert kell a fejlesztés... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Hegyirabló #63799 üzenetére
Próbáltál új profilt, vagy új telepítést a meglévő mellé?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KAMI911 #63731 üzenetére
Ez kiegészíteném azzal, hogy "Amikor működik" és "amikor az adott, és nem más csúszka aktív".
Milliószor van, hogy X Y videó halkab/erősebb, mint a másik. Módosítom a hangot, miközben megy tovább a videó... Valami volt vissza ugranék ball nyillal, és lejjebb veszi a hangot. OK akkor visszaugrok, mert az érdekelt, állítom a hangot, és megint abban a csapdában vagyok mint előtte.
Vagy
Minden videókezelőben a space megnyomása teljesen megállítja a lejátszást. Youtube-on:
ha olyanja van, akkor megtörténik, de általában 70-80%+-ban pillanatnyi megnyomásra pillatatnyi megállás van (Szóval megnyomás után megy tovább), míg nyomvatartásra -windowsos karakter-ismétlés beállítás függvényében- meg meg szakítva, de szintén megy tovább a videó.Ez nálam így megy évek óta, kb mióta az "új" nem teljes videót pufferelő lejátszó van, OS és FF telepítésektől függetlenül.
Ezentúl emberünk épp hszt ír, miközben a videó is kezelődik.... így irreleváns amit írsz, válaszként!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
meroly #63601 üzenetére
Ha a régi böngésző még elérhető, akkor ott ozd meg a kívánt dolgokat.
Ha a régi böngésző már nem elérhetó, akkor az az adat elveszett, mivel a FF sync-je nem Cloud backup, hanem a 2 böngésző közti adat áramoltató. Ha nem él az A böngésző, akkor B-be nincs mit áthívni...#63603 VIPowER Gondolom Szoftveres "gamma levétel" és nem állítja a monitorod háttérvilágításának fényerejét.. Ha előbbi, akkor nem-, ha utóbbi akkor megértem!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gepesz13 #63598 üzenetére
Megoldható több FF egymás mellett egymástól független!
Csak először el kell érni, hogy több profil legyen a gépen, majd, hogy alapból választhatóak legyenek -és ne csak egy az alapértelmezett-, majd meg a frisset felrakni, mint egyedülálló telepítő innen mert a nagy DOWNLOAD gombos az -ha jól emlékszem- alapértelmezett helyekre rakna mindent.
És akkor már akár egymás mellett futtatva is meg tudod nézni, hogy mi megy, mi nem.Ha azt mondod, hogy vannak mentegetéseid, és ha SOS is van vissza tudod rakni azt ami kell, akkor meg csak alap "NEXT-NEXT" telepítéssel innen valamelyik közteset is felrakhatod. Az alap next-next szépen fölülírhatja a dolgokat.
Vagy ha eddig is volt hogy módod visszalépni (biztonsági mentés miegymás), lehet, hogy a legegyszerűbb egy teljes törlés, és a legfrissebb nagydownloados felrakása innenVIPowER Minek a fényerejét tudod állítani?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #63574 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mire nincs addon
-
ledgeri
nagyúr
Én meg azt mondom: Ublock origin HARD MODE, és legalább weboldal struktúrákból is kiokosulsz
Vagy ha sok gépen/telón/tv-n vagy és a hálózatépítés nem tántorít el, akkor meg Pi-Hole -
ledgeri
nagyúr
válasz
snakebait #63461 üzenetére
Csak arra gondoltam, hogy ha a Google google, a Youtube google, és a Chromium is google, de a FF nem, és a Gecho sem, akkor van rá esély, hogy picit megjátszák az "1-2 napig belső rendszer hiba volt" kártyát.... volt már ilyesmi...
De na #63475 hsz... talán még rosszabb!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Szirtimorc #63433 üzenetére
Azért az a logó...
(OFF)(/OFF)
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Ha nagyon nagyon érdekel, akkor szinte minddnek van leírása... valahol. Egyébként meg a telemetria nem biztos, hogy csak "rólad szól" lehet, hogy pl anélkül hogy bármi távozna a gépedről a program maga is optimalizálgat, ezekkel kapcsolgathatóan. Ha csak kíváncsi vagy, akkor előtted a kapcsolópult
Ne érts félre, nekem is herótom van a követgetésről (whitelist-es ublock használata mellett minden google reCapchás oldalt picit szívből utálok), de ha már eljutottál odáig, hogy erre és ott keresel rá, akkor már jobban benne vagy mint az átlag. Én csak én vagyok, várj még másra hátha tud valaki komlexebben választ adni... viszont ha utánannézel, és valami "köznek jó"-t találsz, akkor én is szivesen fogadom itt -
ledgeri
nagyúr
Hogyan lehet eltüntetni a keresősávban megjelenő előzmény ajánlatok közül, hogy a máshonnan mindenhonnan kikapcsolt "keresés google-lal" legyen az első ajánlat? Eléggé nagy feketepont, hogy ez megtörtént... Még az új lapon megnyíló előzmények-ajánló elejére is befurta magát... csak azért mert kikapcsoltam... Nem szép FF, nem szép...
Szerk: ja hogy a kettő összefüggött... oksi... -
ledgeri
nagyúr
válasz
geprombolo #61821 üzenetére
Ez így működik már évek óta! Nem győzködés, csak mint: nem nálad a hiba, és nem hiba
-
ledgeri
nagyúr
Ha akadnak weboldalak, amik PC-n (FF és edge) tanúsítványhibára hivatkozva nem töltenek be, de pl mobil (szintén edge) viszont igen, akkor hol s merre kéne mit kerressek, hogy PC-n megoldjam?
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BigManus #61688 üzenetére
Logikailag igen, a linkelt programmal talán, de biztos van valami biztos ,csak erre való, amivel meg simán. FF oldaláról talán kell egy második telepítés, hogy az csak a saját profilt kezelje, nehogy a telepítéshez csatolt profil meg nem léte (lezártság miatti elérhetetlensége) miatt mondjuk kukerüljön a meglévő telepítés profil listázásából véletlenül, mikor pöccre-röff kéne a böngésző.
Hónapok lelkibékéjéért megéri egy délutánt eltölteni vele
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BigManus #61679 üzenetére
Külső program ami magát a FF profilmappádat kódolja le vagy fel, megoldás lehetne?
Szinte biztos, hogy nem jó, de iránynak pl . Hasonló elven lokális mappát csinálnál, belevezetnéd a profilodat, vagy a helyét az alapnak, és amikor gépnél vagy belépsz a progiba, ami feloldja a fájlokat, és mehet a fájlmódosítás, amint elmész, kilépsz a FF-ból, bekódolod a cuccot, és max törölhetik -ha egyáltalán azt tudnák.
Vagy akár jelszavas 7 zipezni minden egyes alkalommal, ha az elég?Csak az zavar, hogy módosítják a dolgaid, vagy "adatvédelem miatt" kellene ez? Mert ha felraksz egy másik ff-t és nem raksz ki róla parancsikont, és azt használod te, míg a többiek az asztali parancsikonost, az is lehet egy egyszerű megoldás...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61637 üzenetére
Nem tudod forszírozni a protable-t alapértelmezettnek most? ( bár oké eszembejutott, hogy az EXE lesz az elepértelmezett, nem a profil...)Csak privát érdeklődés: miért kell neked kifejezetten a protable verzió?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61632 üzenetére
Ha nem privát ablak nyillik meg automatikusan, én arra tippelnék, hogy két külön profil és "telepítés" van a gépeden!
Nyisd meg az alapodat, meg nyittass egyet külső helyel is, és nézd meg a Jobbra fent hamburger >>> Súgó>>>Hibakeresési információ>>>Profilmappa sort mindkettőn, hogy egy vagy külön helyre hivatkoznak-e! -
ledgeri
nagyúr
válasz
junior11 #61578 üzenetére
Így egy picit más!
A fiók etekintetben picit lényegtelen (vagy pontosítva mást jelent, mint a profil: a fiók az, ami a sync-hez és esetleg a mozzilla fórumához kell, a profil meg az,amiben az eszközön minden beállítás/előzmény/ személyes böngészési cucc // És a firefox topikban a firefox fiók/profil az alapértelmezett, és nem a windows-os)
Az előzőmből ez esetben is él, hogy jobb a teljes telepítő, mert annak biztos hogy választhatod a telepítési mappáját! A kettő-ha úgy adódna tud egymás mellett futni, és alapértelmezetten meg nem akadnak össze.
Emellett még azzal sem kell kínlódni, hogy két külön fajta verzió legyen fent, mert -külön telepítve megfér egymás mellett a kettő, csak külön témát kell beállítani ( a parancsikon meg beállítható, ha az alapértelmezett pakk nem elég, akkor elküldhetem az enyéimet..) -
ledgeri
nagyúr
válasz
junior11 #61576 üzenetére
Nekem 4 külön telepítés van fent 4 külön profillal. Vannak alapszabályok (nem feltétlen nem oldható meg az áthágásuk, de ha arra készülsz, belevágás előtt legyen mentés!):
Adott profil nem használható régebbi verzióval, miután egy frissebbel volt már használva - egy indulás is számít, változnak a kódok, stb:
ESR-ed egyszer megnyitottad aktuálissal? ESR szólni fog, hogy "bajos a profil
Fővonalas kiadást nyitottál Nighty-val? A fővonalas szólni fog.
Egy telepítés csak egy profilt tud kezelni egy munkamenetben és Egy profilt egy telepítés tud használni normálisan (voltak fura összeakadásaim, semmi adatvesztős!)Telepítésnél arra kell figyelni, hogy a telepítőd a nagyméretű (100+ mega) legyen, amit a letöltési oldalon az "egyéb OS-ek, és verziók"-alatt találhatsz. Külön helyre telepítsd (/ff1, és /ff2 már elég különbség, nem kell külön meghajtózni stb.)
Minden telepítés majd csinál magának egy külön profilt.
Beállítható az indításkori profilváltás is, ha azt mondod, hogy két profil közt biztos nem akarnál sync képességein túl megoldandó feladatokat végrehajtani.
Ha tálcára tűznéd az ikonokat, akkor tippem.
Az alapértelmezett böngészőségre is kell majd egy percet szánnod (exe-t indít, és nem profilt)! + a win10-es alapértelmezett hozzárendelésekkel is kell funti egy kört (sajna oda nem hat ki az azonosverziós exe parancsikonos cserélgethetősége.Ha valami nem tiszta, írj!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
hokuszla #61553 üzenetére
Ha bemész az előzményekbe, ahol látszik az összes (Jobbra fönt hamburger >Könytár > előzmények> alján minden), majd ott balra fönt rákattintasz a kívánt intervallumra, és jobbra fent rákeresel amit szeretnél törölni, a listában egyre kattintás után CTRL+A, majd jobbklikk és törölhetsz, bármilyen "specifikus, és csak előzmény-t", amit szeretnél.
Ha keresés, vagy hasonló volt, és a bejelentkezett fiókból is szeretnéd törölni, akkor abba belépve is megvan a helye! -
ledgeri
nagyúr
Csak mint a nem értettek felszólója: nekem nem igazán van ilyen szintű igényem 95%-ban böngészés során. Nem "nézek" klippet, mikor fórumot "olvasok"... Nem sokszor kell egyik helyről a másikra pl fordítani, másra meg ott a másolás beillesztés, stb.
Neked mi van sűrű használatban böngésző mellett nyitva, ami igényli annyira a figyelmed mint a böngészés maga? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61458 üzenetére
Ez jó hír, vagy rossz? (több törési lehetőség, vagy több foltozás)
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó #61452 üzenetére
Ez a funkció (ublockon alapozva) nem "képeket" nem töltet be, hanem X forráskategóriából érkező elemeket. Ha picit utánanézel láthatod, hogy mennyi szemét, és mennyi követő "jön a képpel". a FF-ban külön bajos ezen belül szűrni... Ajánlom megértésre a uBlockot hard módban használni, hogy lásd hogy a mennyi betöltendő elemből tényleg csak mennyire kevés kell!
-
ledgeri
nagyúr
Clickbait remover .... youtube premier eltávolítót keresve találtam
-
ledgeri
nagyúr
válasz
EmptyParadox #61364 üzenetére
Hmm... ebben az évben néztem, és akkor még nem volt ott, csak a másolás... (azaz megnéztem, és most már okés)
-
ledgeri
nagyúr
Ha már könyvjelzőzés: Miért nem lehet könyvjelzős mappákból Kivágni, és másik könyjelzős mappákba Beilleszteni?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Pancsermeste #61346 üzenetére
Szerintem bármely külön jelszókezelőben be tudod állítani, hogy mennyi ideig ne záródjon be, és kérje újból a jelszókat... akár ablak bezárás, vagy x idő... Csak ha idegesítene a mostani állapot, akkor ezt is keresd, miben van, mert hasznos!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956 #61277 üzenetére
Azért kérdezném, hogy legyen...
Abban van mindkettő tárolva, a könyvjelzők, meg az előzmények is.A meglévőt biztonságilag lementve ezzel próbálkozhatsz.
Azért kérdeztem hogy mikor jött létre a fájl, mert ha 2 napja, és két napja van bajod is, és biztos, hogy a profilodban vagy, akkor az instant KO...Még találtam 1: https://superuser.com/questions/1290337/add-or-edit-entry-in-firefox-history Csak belenézni, hogy benne van-e az információ!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956 #61275 üzenetére
Ú azzal félrementem picit (Sessionstore-ra gondoltam csak, mikor írtam...)
Mikor jött létre a places.sqlite fájlod?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956 #61273 üzenetére
Alapból volt-e mentet profil mappa, vagy a fájl ami tartalmazza?
Első eltűnése után lett-e ellenőrizve a profil mappa, vagy a fájl ami tartalmazza?
Hány profilmappád van jelenleg?
-csak ellenőrzésképp: mi a mostani munkamenet-mentési/helyreállítási beállításod? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó #61257 üzenetére
Ez még csak az "egyénreszabottan használom a program lehetőségeit" kategória.
Pl az volt az alapszitu, hogy egy FF és néha privát...
Na abban két munkamenet alapból nem fér meg és kellett a külön zenés... profilozzunk.
Egyikből a másikba nem látok át (párhuzamosan, ha "jaj ott meg van nyitva..."), nem tetszik az újraindítósdi... két telepítés.
FF "probléma", ha az egyikben (külön elérési utas telepítés) nyitom az egyik profilt, majd következő alkalomkor a másikkal is ugyanazt, akkor -már nem emlékszem- pontosan, de összeakad. Ezt szorzózva még az automatikus megnyitással kellett mégegy.
3 telepítés 3 profillal (böngésző indítós gombok ellen) meg a fent említett zenés profil kapott linkes auto-nyílása volt a probléma.Kb mindegyik állomással jártam itt... 2 év alatt jött össze ez a rendszer. ÉS működik!
Mind a négy külön témával, hogy ránézésre is tudjam mi mi.
De persze még így is 1-2 hely supportja írja, hogy "hát ha nem működik, próbáljam chrome-mal...." Na az ilyen alkalmakra jó a gyári edge, meg explorer... Ha azokkal sem menne akkor meg az oldal gagyi! Chromiumot nem szeretjük!
-
ledgeri
nagyúr
Hmm.. kaiOS-en keresztül, ami a FF Gecko motorját használja, valamelyest visszatérhet a FF-OS, ha úgy vesszük... (az ESR verziók motorját kapja meg a kaiOS esr 78-tól)
-
ledgeri
nagyúr
(Én lementettem a 70 előtti és utáni Dev és beta ikonokat [.exe-ket], mert valahogy különbséget kellett tenni a ma már 4 külön telepített ff példány közt a tálcán
, és még a futó példányt is meg tudom különböztetni
Mind release, csak külön fájlból van beállítva nekik a parancsikon-ikon, viszont ha futnak, akkor a fővonalas ikon látszik.
Ha új ablak nyílik, akkor az meg a verziója mellé nyílik, szorosan!
4 profil van alattuk, külön addonpakkokkal:
Első a fő -körbevédett (ublock, miegymás), mindennapos, privát ablaka, ha csak a cookie-k leválasztásával néznék valamit, vagy csak logikailag kell egy leválasztott eldobós minkamenet.
Második egy zenehallgatós (spotify miatt adblock nélküli... jobb a béke...), amire a fő-ben talált zenéket küldöm (pl spotify link), korábban bajos volt, ha privtnak nyitottam, de korábban küldtem is rá valamit, akkor megnyitotta a munkamenetet -nemgyerebe!
Harmadik egy még használaton kívüli főmunkamenetes de egyszer kétszer a privátja - addon nélkülinek tartott- jól jött már, jobb, mint bolygatni az ublockot hard-módban...
Negyedik: az "alapértelmezett böngésző" hogy abba essen minden "böngészőt nyitó" külső cucc. Csak privát módban.
A fentiek mellett még a profilválasztó is előjön, ami plusz egy lépés a "megakartam én ezt nyitni" biztosítására..) -
-
ledgeri
nagyúr
Ha van sync adatbázisom, és van egy friss telepítésem, de már beállítgatott dolgokkal, akkor sync-kor melyik lesz az alap, ami módosítja a másikat?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Predator2 #60976 üzenetére
Alapból
Egyébként meg a legbiztosabb, ha kimented a profilmappádat, és mehet a törlés. Új helyen meg majd visszamentegeted ami kell, vagy használod mindkettőt.
Ha mégis a minimumot szeretnéd mozgatni, akkor mindent ami link/oldal könyjelzőzz, és azt exportáld html-be. A jelszavaknak meg külön a fájlja! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525 #60851 üzenetére
Hát majd fog dolgozni, amíg terv szerint átnézem a 8000 olvasatlan emailem, 1400 felgyülemlett lapom, meg a teljes 2013-as levelezésem, mert még mindig vadászok egy klippet... De azt nem akarnám, hogy most egy progi randommal írja tele naphosszat.
On: Meg lehet kerülni csak about-config mókával, hogy a jobb klikk "keresés google-lel" ne ugorjon át a megnyíló ablakra?
Meg miben különbözik egy normál linktől a pl árukereső linkelése, amire rámegyek és egérközéppel kattintok, akkor jön a blokkolt előugróablak üzi? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó #60847 üzenetére
Szóval ha arra gondolok, hogy az aktuális SSD-met -2013-as vétel 120-as, hds 33%-osnak ítél, 55TB írással, 90 napos hátralévő idővel, míg a macichan [samu progi] szerint "GOOD- cache-ként nyírom ki, és abban tényleg meghal, mi történhet, miért nem ért senki?
Ok a default SSD ovó user szavait használom, de esetemben a programműködés stabilitása a kérdés, nem a hardver megóvása. Nem gondoltam volna, hogy amit #60826 / #60846-ban írtam -próbálván direk desztilálni, nem túlmagyarázni-, azzal pont rosszat teszek magamnak...
(megkaptam ezt az OS topikban is, rossz a methódusom
)
-
ledgeri
nagyúr
Kihelyezett Cache eltűnését hogyan tolerálja a FF? van egy drive-om, aminek lehet hogy az lesz a sorsa, hogy cache-drive lesz belőle, de használt, így a esetleges halála lehetőségeit firtatnám...
-
ledgeri
nagyúr
Én olyanra gondolnék, hogy pl gépen belül progi átmenti egy másik helyre, másik helyről meg bármelyik legnagyobb fájlmérettel boldugoló felhőbe.
A gépen belüli másolást is csak azért, hogy kontrollálható legyen a vissza, ha kell! (a fenti progin beállítható, hogy csak egy irányba, és csak a frisítetteket nyomja fel!)
Ha viszont az jobb lenne, akkor pl a tresoritról tudom, hogy egyedileg tud mappákat szinkronizálni fel! -
ledgeri
nagyúr
Köszi!
(#60718) Syl ledgeri (#60716)jól van!
Ha nem tudom, hogy miben turkáltam (foxon belül) az elmúlt pár évben, de nincsen semmi olyan bajom amiről nem én tehetek, érdemes lefájlazni (könyjelzők, előzmények), és új über-session kezdeni (új sync, beállítások 0-ról), vagy felesleges, mert a végén úgy is ugyanoda jukadok ki
?
-
ledgeri
nagyúr
Firefox sync atvisz egyedi about configos beállításokat is, vagy csak a menüben elérhetőeket?
Mi van, ha aktuálisan pl az van beállítva, hogy a cache egy olyan meghajtóra menjen, ami a másik gépben nincs?
A ki hogyan értékeli a sync megbízhatóságát, ha nem párhuzamos (lépj be itt, írd be a kódot, az visszajelez stb) szinkronizáció van, hanem "bontom a gépem, építem az újat"-féle soros? (inkább a fájlmásolós exportálós a "menő"?
Fenti mind egy verzióval értendő, viszon OS váltás (w7>w10) lesz! -
ledgeri
nagyúr
A szám differenciára kéretik figyelni
:
Van 1478 nyitott lapom (nem betöltve, annyira nem vagyok OP), ha két megnyitott ablak mellett azt akarom bezárni. Annyira kérdez rá FF...
Ha kijelölöm az összeset, majd könyvjelzőzöm, és megnyitom a mappát, akkor 1424 elem található benne.Mivel nem hard limit (1000,1400 vagy bármi egyéb, akár bináris számrendszerben előjövő túlcsordulás), kérdezném, hogy mi lehet a különbség okozója?
About:config féle dolgok kizárhatóak, mivel már ha kettőből az egyik about config, a másik más, akkor kettőt ment. Így tesz, ha csak új lap van. akkor is.BUÉK
-
ledgeri
nagyúr
Mióta bejött az újabb adatvédelmi pakk, többször is töröltem sütiket (kb 2 hete utoljára), a beállítás tiltja az összes harmadikfelest (van pár oldal ami törik is miatta, de nem baj), viszont pl a twitchen ahol nézek 2-3 emberkét (ghostery és ublock origin mellett) van 120 süti. Nem lehet ezzel kezdeni valamit? A korábbi verzióknál jóval kevesebb volt jóval több idő alatt...
-
ledgeri
nagyúr
Miért van az, hogy nézek egy oldalt, vagy pont pufferel egy youtube videó nézése közben, és amint 02:00-át üt az óra, ha másik oldalra mennék csak Shift+f5-re indul, vagy a youtube videó puffert újra kell triggerelni (amit letöltött az idő pontig, lejátsza, de utána gurgulászik)?
És ez a PC órájától függ, nem időzónától, nyári téli számítástól...
Nem baj, ha nem lehet ellene tenni, csak tudnám.... -
ledgeri
nagyúr
Off, de egy frissen feltöltött videónál még nem jött be a fullhd felette volt egy link ami ide dobott
Úgy tűnik, mintha Google jobban félne a FF-tól, mint a safaritól
-
ledgeri
nagyúr
Van olyan about config sor, amivel a sütik max életét egyénileg (értsd számomra megfelelő) időben maximalizálhtnám? Pl Egy hét, 10 nap...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
pontyos #59869 üzenetére
A munkahelyi cuccok is menné az új gépre?
Nem probléma, hogy az otthoni cuccok mennek az irodai gépre?Ha legyen minden mindenhol akkor sync! (biztonsági mentések meg csak alapból ajánlottak)
Ha meg valamelyik oldal csak egy irányú lenne: manuálisan kell másolgatni/importálgatni a dolgokat, ff supportján mindennek megvan a leírása! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #59841 üzenetére
Szóval elvárod az automata telepítőtől, hogy szedje le azt, amit te szeretnél, egy olyan gépre, amire az nem optimálisabb semmivel, ahelyett, hogy te tennéd fel azt amit szeretnél, hogy azon a gépen legyen... OK
Egy kattintás, egy oldalbetöltés, és pár + next-next. Ennyit spóroltál, és most itt vagy,mert nem jó az eredmény.
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Hol tárolja a firefox az Addonokat, és információikat?
Profilokban? Ok
Akkor hogyan lehet az, hogy a Lastpass akart frissülni a fő profilomban (napok óta), de nem sikerült, írtam is a supportnak... Most jött egy email, hogy rakjam újra a firefoxot mert nem tudják reprodukálni, mondom köszi nem: inkább nyitottam egy másik telepítésen egy új profilt, amibe csak a lastpass-t töltöttem bele (a főprofil és az alap telepítés ez alatt is futott a háttérben). A friss profilon lement a frissítés, mondom, hogy ez így nagy blama erre is szűrögetni, azt bezártam, visszatérve a főcuccokba meg látom, hogy abban az addig le nem futó frissítés(i animáció, és grafikai változások) érvénybe lépett...
Ez így okés? Ez így biztonságos? Melyik cégnél kéne mélyebben utánajárni, hogy ez mégis így hogyan okés?
-
ledgeri
nagyúr
Mi a legnagyobb rizikó, ha dev. editionnel, vagy a Nighty-val nyitok meg egy main branch profilt?
Mi veszhet, és mi az amit biztosan nem érint egy véletlen nyitás?
Mi az ami biztos, hogy nem lesz hálás, amikor mainben újranyitom?Mivel másképp nem tudom szűrni a dolgokat, minimum 3 telepített firefox telepítés kell:
Egy fő, rendesen addonozott, miegymással rendelkező profilt futtató
Egy zenelejátszós, másra nem használt, csak lastfm addont használó profilt futtató
Egy ami csak azért létezik, hogy az legyen az alapértelmezett, így azt nyissa meg bármi ami böngészőt akar nyitni...Most 5 van fent: két fővonalas, egy béta, egy dev, egy nighty... kettőnek menni kell (tálcán már nem férek
-
ledgeri
nagyúr
válasz
kovacslevi98 #59759 üzenetére
Első ránézésre nem, mert -ha nem sajátkezelésű a weblap-, ha a böngésző betölti a weblapot, akkor a linkeket is, így ha X gombra történik kattintás, akkor Y link töltődik be, bármi is történjen...
Egyébként meg nagyobb programozással meg bármi lehetséges!
Miért lenne jó egy ilyen csere?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
farkas-j #59721 üzenetére
Amikor láttam az első posztodat, megnyitottam a linket, egyik sem ment... (nem írtam, nem tudtam volna mit..)
Most újranyitottam, és egyik működött, a másik nem. Annyi volt a különbség, hogy -előzőleg- megnyitott mind két külön linkből csak az egyikbe néztem bele, és az működött ma, újranyitásnál.
Lehet, hogy a FF auto-play blokkja lehet a bűnös, vagy passz...Ami még infó számodra: Ha jobbklikkelsz a videókon (ha indul ha nem) és rányomsz a statisztikára, akkor az első karaktersor az ami a youtube linkek vége, szóval a videó azonosító, amit kimásolva, youtube linkként megnyitva, az eredeti-t kapod meg (vagyis így megkerülhető a beágyazási cucc)
-
ledgeri
nagyúr
No ez óta 3-szor megesett, hogy indulásnál áll az egész, a lapok fent töltenek, de a weblapok nem, és csak akkor indul el az egész, ha nyomok egy GÉPresit.... Mindegy, majd nézegetem, de eddig többféle lapon hagyva is csinálta...
Csak eléggé random volt ahhoz, hogy elfelejtsem mit is írtál
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest