- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori #11377 üzenetére
Most kipróbáltam, 2x újraindítottam a gépet, az első indítás 11 mp ezzel a rakat kieggel. Csökkentett módban 5 mp.
Steelmanus: kiterjesztések, bővítmények
A téma ez, bár sokan emiatt őrültnek néznek, FFre IE kinézet.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #11375 üzenetére
Valszeg biztonságos, de ez nem egy "igazi" FF kieg, hanem egy külön exe, ami jó pár dolgot átállítgat.
Nálam minden egyéb buhera nélkül FF 25 kiterjesztéssel, 19 bővítménnyel és egy elég masszív témával (ez lassít a legtöbbet) 3-4 mp alatt indul. Csökkentett módban (tehát kiterjesztések nélkül) 2 mp.
FF 3.6.4 beta
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori #11309 üzenetére
A Farmville iszonyat szarul van megírva az alapból vacak Flash platformon, szóval mindig zabálja az erőforrásokat. Ez a lorentz még béta, nálam az előző verzió szinte mindenhol lefagyott (még youtube is), az újjal már jól megy. Sztem a véglegesben mára Farmvillel sem lesz gond.
19870820: Normális. Érdemes tesztelgetni, hogy pl. HD youtube videókat nézel. Egyébként itt az élő példa rá, a FF nem zabálja a RAMot, csak ha vmi gebasz történt egy oldallal, vagy kieggel.
-
WonderCSabo
félisten
Eddig lorentz bétát (3.6.3plugin1) használtam és most frissített róla 3.6.4 betara. Na ebben nincsen plugin különválasztás. Lehet, hogy ezt is elnapolják?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
knorbert1992 #11298 üzenetére
Köszönjük az építő hozzászólást.
tknof1871: nm.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11263 üzenetére
A kiegek nem futnak külön processzben, csak a bővítmények!
-
WonderCSabo
félisten
WMP12 is csak Win7-re van, még Vistára sincs, pedig simán lehetne. Hogy miért? Az MS ezzel is az újra való váltásra ösztönöz.
gyáliSanyi: A FF profil mappát mentetted le ami az első hsz-ben le van írva? Szimplán írd felül a jelenlegit a lementettel, és minden beállításod, könyvjelződ stb. visszaáll.
-
WonderCSabo
félisten
Ez egy nagy tévedés. A FF4 D2D-t fog használni, már van működő prototípus is.
-
WonderCSabo
félisten
Nem volt, de erről már írtam is meg hír is volt róla: ezentúl a Mozilla a fejelszétesket nem egy nagy főverzióban, hanem egyenként, rögtön kis alverziókban adja ki. Elvileg azért, mert hogy nem tudják tartani az ütemterveket, és ettől jobb lesz. Ezt kétlem, de legyen úgy.
Steelmanus: jaja. Itt egy kép amit korábban csináltam a youtube HD videó lejátszás közben.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11216 üzenetére
Mondjuk a lényeget nem írtad, hogy a kipróbálható változatban már külön processzben futnak a pluginek.
A cikkebn mondjuk benne van.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #11200 üzenetére
És nem, a léte nem indítja el.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
bAtt001 #11180 üzenetére
about:config -ban a keyword.URL kulcs értékét írd át http://www.google.com/search?ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&q= -ra.
dim dim: Esetleg ha megnézed az oldal forrását, éa onnan másolod ki.
Hurkafej: uninstallálod, és bepipálod, hogy a beállításokat is törölje, majd újból felrakod.
zolisx4: Azta, próbálj picit összeszedettebben fogalmazni. A ki nem lépést valszeg egy kieg okozza. Próbáld ki FF csökkentett módban.
wetsom: Ahhoz már a firefox.exét kéne átírni.
Kinder: Nem normális. Így tudod mozgatni a cachet.
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #11129 üzenetére
A szót nem értem, hogy mire értetted.
Igen, az FF-nek is vannak biztonsági hibái, ahogy az összes böngészőnek. Sőt kritikusak is, ahogy az összes böngészőknek. Nem jó dolog ez, de ez van. Én nem tapasztaltam, hogy annyira az FF-et szapulta volna az összes lap, biztos túl keveset olvasok.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11124 üzenetére
Elnézést, így legalább akkor láthattad az alternatívát.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
mimi_bacsi #11122 üzenetére
Próbáld ezt:
felrakod a 3.0-át
abba importálod a jelszavakat.
Mozbackuppal exportálod.
3.6 fel, abba Mozbackuppal importálod -
WonderCSabo
félisten
válasz
mimi_bacsi #11120 üzenetére
Hogyhogy nem sikerül. Milyen hibát dob?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11118 üzenetére
Az ITcafén volt cikk pl., de az a TooManyTabsről.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #11101 üzenetére
És valóban működik a pluginek különválasztása.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #11100 üzenetére
A FF-ban találtak egy pár csúnya hibát, amit a 3.6.2-ben kijavítottak. Jelenleg nincs ismert hiba benne.Elképzelhető, hogy van benne ismeretlen hiba, de ez bmelyik böngészőről elmondható. Ha nem tetszik, ne használd, van rengeteg más jó alternatíva a piacon.
Nemsokára érkezik a Firefox Lorentz a 3.6.3 verzióban. A Lorentz egy újítást fo bevezetni: a pluginek ezentúl külön processzben lesznek. A Lorentzből tesztverziók itt érhetőek el.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #11088 üzenetére
A biztonsági hiba télleg gázos, de már kijavították, szóval emiatt miért aggódsz? A Mozillának küldözgetést meg nem tom honnan vetted. Kedvelem a FF-ot mint eszközt, de nem a mindenem, ha lenne számomra jobban használható böngésző sec-pec alatt lecserélném. (Opera 10.5-re váltottam volna, de mégse jön be)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11079 üzenetére
Youtube-hoz nem kell shockwave, valóban csak egyes flashjátékokban használják.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
bandras0226 #10998 üzenetére
Bocs, vmiért könyvjelzőknek olvastam...
erikke17: És minden oldalnál ilyen? Mutass screenshotot!
Egyébként én lementeném a profilt, aztán nyomnék neki egy clean reinstallt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
bandras0226 #10994 üzenetére
Ctrl+B.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #10964 üzenetére
Azt a saját böngészési előzményeidből veszi, amit a places.sqlite fájlban tárol... Próbáld ki, internet nélkül is kiegészíti. Nem is értem, hogy merülhet fel benned ilyesmi, ez minden böngészőben így van.
Az intelligens címsor pedig nagyon jó, ajánlom, hogy kapcsold vissza. Persze ha nem tetszik, nekem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest