- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Hmmm, nem akarok hülyeségeket mondani, de nekem semmi más nincs fenn, csak a Windows Media Player és a legújabb Ace Mega Codec Pack, és lejátsza a .mov fájlokat a media player. A quicktime-ot személy szerint utálom, mert rohadt bénán néz ki, és idegesítő pop-up ablakai vannak. Egyébként én is a digitális fényképezőgépemmel felvett .mov-okat nézem meg.
-
doc
nagyúr
-
válasz
strike-force #11 üzenetére
itt van minden
[L]http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm[/L] -
-
szucsi
őstag
válasz
strike-force #8 üzenetére
Tényleg, mi ez?
-
Goose-T
veterán
válasz
strike-force #8 üzenetére
Ez mit tud? Mert én úgy tudom, hogy a QT formátumok a 4. verziótól védettek, és csak a QuickTime Player-rel szabad ôket lejátszani, semmi plugin-kenés. Javítsatok ki, ha tévednék.
-
felejcs el mindent, és próbáld ki ezt
[L]http://fe3.edskes.com/quicktimealt121.exe[/L] -
szucsi
őstag
:C
Köszönöm a hozzászólásokat, mihelyt lesz 1 csöpp időm, kipróbálom amiket írtatok.
Üdv -
szucsi
őstag
Már úgy értem a QuickTime mellett még mivel.
Esetleg van progi, amivel át lehet fejteni Media Player által szeretett formátumba?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest