- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Amúgy nagyon jó volt, 2,1l evett fixen és 55km/h volt a vége én sokszor bejártam vele Pestre dolgozni Monorról (cirka 50km), simán mentem vele a 4-esen, csak meguntam, hogy egyszer szó szerint letolt egy kamion a 4-esen, egyszer egy csávó üvöltözött középső ujját emelgetve Üllő belterületén, hogy mit képzelek én ezzel a fossal, hogy ott merek menni, bár félreállni már nem mert. Illetve egyszer Pesten a belvárosban egy x5-ösből nem idén barnultak ordítoztak, hogy mekkora ratyi nézd már. Mind1 kinőttem, de szomorú, hogy vz800-al meg szinte kinyílik a forgalom dugóban, meg mindenki köszönget. Viszont én nem felejtettem el, hogy honnan jöttem és előre köszönök mindenkinek mondom babettástól felfele, illetve mindenkinek megköszönöm aki elenged. Amúgy a Scoopyt egyik nap meghirdettem délután 3 körül, másnap délelőtt hívtak, délután már el is vitték.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Diablo IV
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest