- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz
yodamastah #11875 üzenetére
nem tudom közúton milyen necces szitu történhet amiből menekülni kell előre..
állandóan ezzel a példával jössz, de szerintem ez csak állat módjára közlekedve, minden szabályt áthágva történhet meg csapatás közben, semmibe véve a kreszt és veszélyeztetve másokat.én hatszázas sportmotorral visszaváltás nélkül lenyomok egy egész napos túrát számtalan előzéssel, nem éppen betartva a sebességhatárokat de nem is 200 feletti tempóban. olyan tempóban amiben biztonságban érzem magam, és előzni is csak akkor szoktam amikor biztonságos. nekem úgy jön át amiről te beszélsz, hogy abban vakmerőség és túlvállalás is van bőven, amiből olykor menekülni kell ha neccessé válik valami... nekem érdekes módon sosincsenek necces szituációim, de nem is keverem össze a közutat a versenypályával, és magamat sem keverem össze rossival...
(#11878) vendingo: mondjuk a szerpentinen biztos kell váltogatni, nyilván kényelmesebb nagyobb motorral, ebben nincs tapasztalatom mert még nem jártam igazi szerpentinen. de ha a 90 lóerős, 1165 kilós, 190Nm nyomatékú autóm 2 személlyel, megpakolva 1000 kilóméter szerbia-montenegró hegyen völgyön át elég volt, akkor elképzelni nem tudom hogy egy 200 kilós 110 lóerős sportmotor mire nem elég 1 személlyel.. lehet forgatni kell, 'sztán?
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #11875 üzenetére
a kulcsszó a magabiztos kezekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest