- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Laraxior #100783 üzenetére
Szerintem létezik már annál is gyorsabb kártya, járj utána.
Már rég állítgattam, de emékeim szerint a videó tömörítési minősége is állítható, nyilván a méret rovására, de érdemes ezt is a legjobbra állítani.
".. és a látószöget is lehet nagyobbítani 120°-ról 170°-ra." Igen, de ilyen esetben kikapcsolja a képstabilizációt!
Azért stabilizálva sokkal szebb a videó.
Nézd, dugd ki a fejed 100-nál egy autóból és nézd meg mit hallasz úgy. Pont annyi, mint a mikrofon. Csodák nincsenek. Normális motorhanghoz vagy a farokidomra kell szerelni és hátsó képet videózni, vagy be kell mikrofonozni szélvédett helyen. Korábban linkeltem egy mikrofont, az jó cucc. Asszem Mike is vett egyet, kérdezd őt is h mi a tapasztalta róla."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
baboss
őstag
Itt van 2 topik, hasznos infokat tudsz kapni.1 - 2
Fontos még a kamerát kikötni, nekem sikerült elhagyni,(elengedett a 3M ragasztó) igaz nem Sony, de így is 30k volt.
Én ilyet használok, tapadó korong nélkül, a zsinór egyik vége e kamerán van, a másik meg a sisak csatján.
Ha jobb hangot szeretnél akkor azt csak egy külső mikrofonnal (ha van hozzá) tudod megoldani, amit érdemes szélvédett helyre rakni. Kérdéses még a vizaló tok is, hogy van e hozzá mikrofon kivezetéssel.
Nekem SJCAM SJ6 Legend kamerám van, amihez van minden.
Érdemes még a kamerát úgy felrakni, hogy a sisak ne lógjon bele a kamera látószögébe.
Hasznos dolog még a giroszkóp is, csak a jobbak elég drágák, azért van alternatív megoldás itt is, igaz így már sisakon van súlya és a szélzaj is nagyobb. Ezért inkább jobb a motoron fix helyre felrakni. Sajnos a Sony elég egyedi darab, eltér a szokásos formáktól. Más kamera kiegészítőit nem sokat lehet hozzá használni.
Ha jól tudom akkor runner 125 kollégának is Sony kamerája van, vele tudsz egyeztetni a videóbeállításokban.
Látom már jött 2 hozzászólás is közben.[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
A kép nagyon jó lett!
Mint azt korábban írtam, külső mikrofon nélkül használhatatlan lesz a hangsáv. Hogy hova rakod a mikrofont, már egyéni preferencia kérdése.
Sajnos a mikrofon bemenete elég rossz helyen van, ezért vagy Skeleton-tok a javasolt, vagy tok nélkül használni a kamerát - ahogy azt a legtöbbünk teszi. Szerencsére a SONY fehér házas kamerái cseppállók, én 2 napig motoroztam esőben egyfolytában, és nem lett semmi baja!
Ha szélesre rakod a látószöget, akkor nincs képstabilizálás, ami szerintem tök jól működik, és olyan lesz a kép, mint ha sínen húznák a kamerát! Mondjuk ilyenkor a sebesség nem is érződik olyan gyorsnak.
A sima CL10 az alap, elvégre 1080p60-ban 50MB/s-el rögzít a kamera!(#100786) baboss
Ha be lesz kötve a mikrofon, akkor az megfogja a kamerát! Tapasztalat (terepezésnél néha leverem ).(#100784) runner 125
Ez a miki engem is elkezdett érdekelni, ez elemes?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest