- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #91480 üzenetére
Nem kell hasra esni amit linkeltem. Csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy egy ~250-300kg-os motorral a maguk módján eljárnak offroadozni,míg más ekkora gépekkel az aszfaltról sem mennek le. Igen, sokkal többet sz@pik ekkora géppel,amihez már több tudás/rutin kell de mégis van kedvük ehhez.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #91444 üzenetére
Akkor nézegesd a képeket.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #91441 üzenetére
-
-Mosquito-
őstag
válasz
baboss #91157 üzenetére
Aztat én nem tudhatom. Azt tudom, hogy amikor együtt mentünk Lillafüredre akkor néhány kanyar után elvesztél,miközben nem is mentem,majrécsíkod kb 2-2 ujnyi volt. Szóval ezek a gépek már nem 400-as játék mocik. Szerintem 600-650 Cbf, Bandit elég lehet,de ezt úgy is te döntöd el.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
z123456789 #91031 üzenetére
Utas ülést kell levenni, majd úgy lehet izzót cserélni ha a képekről jól látom. 21/5w kell bele. Minnél hamarabb menjél ki a vizsga helyszínre és nézzen rá az oktató.
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #90929 üzenetére
Ha fikázná a Ducatit,tőled kitelik.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #90779 üzenetére
Látom ma (is) barátkozós napot tartasz.
-
-Mosquito-
őstag
Eladást: 8nap
Vásárlást :15nap
Kell bejelenteni az önkormányzatnál. Ők egyből le is jelentik a biztosítónál,kb max 1hónapon belül vissza is küldi az arányos biztosítási díjat.
Az adásvételi szerződés indigós 4 oldalas. Minden oldalt alá kell írni. 2db a vevőé, 2db a tulajé. Ebből 1db-ot az önkormányzat fog el elvenni. (nálam lemásolták) -
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #90712 üzenetére
-
-Mosquito-
őstag
válasz
sabaton667 #90689 üzenetére
Iridiumos gyertya a hengerenkenti trafósokhoz jó. [link] Oda a több pólusú gyertya lehet a jobb.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo #90633 üzenetére
Mostar-Kotori Öbölt 9óra alatt tettük meg a 230km-t,9-16h. 6/-kor indultunk vissza és negyed tízenegyre értünk Mostarba. Vándorlás : Mostar szállás,másnap reggel irány Kotori Öböl, ott egy éjszaka és másnap tovább. Azaz minden nap máshol szállsz meg, így csak 1x szívsz a forgalom/határ miatt.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo #90621 üzenetére
Mi a Hotel Hana voltunk ez sem volt messze a hídtól. Hindin Han-ben kajáltunk, nagyon jó étterem. Mostar viszont olcsó,híd másik fele ahol a piac is van,hamarabb zárt minden. Legközelebbi túránk ha erre járunk vándorlós lesz. Sok idő elmegy a közlekedéssel.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo #90604 üzenetére
Mi rendesek voltunk, sajnos végig vártuk a sort majd mindenhol. Kivéve Piva kanyonnál [link] engedtek előre a sorban de így is még pár autó volt előttünk. Ez 40 perc volt. Mostar-Kotori Öböl látvány út, P1 teteje,7 óra alatt tettük meg. Este negyed tízenegyre értünk haza, összesen kb 430Km. Sok turista, rendőr, záróvonal, útfelújítást szóval nemigen lehett haladni amerre mi kanyarogtunk. Jó volt nagyon.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #90346 üzenetére
Nézz már oda,még igazi kemény mocis leszel..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #90120 üzenetére
Jól van,fehér ember nem felejt.
Majd a túloldalról integetek.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #90117 üzenetére
Nem ígértél véletlenül egy KTM 50ekm-es beszámolót/leírást,hogy mire jutott a Motorrad?
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #89946 üzenetére
Ok. Doboz azért mehet rá?
njuwxrx5crf9yhq:
Szerinted mikor fogsz úgy közlekedni, hogy a lábtartódat fogod karcolni? Motor elfektetése nem ér.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #89926 üzenetére
Igen, látom jó felé reszelted.
Ő egy kezdő motoros,szerinted mennyi idő múlva fogja ezt előadni?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #89923 üzenetére
Nem tudtam, hogy egy Rossit tisztelhetünk benne.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
z123456789 #89913 üzenetére
Középsztender?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo #89823 üzenetére
Roncsolva csavarhúzó, esetleg másik oldalról kiütve illetve belső csapágy kihuzó. Nem megy akkor egy autó/motor szerelővel kéne kiszedetni.
Szóval Wilbers +sallangok kb 172 vagy ha már kint van akkor felújítod kb 30 +7 a sallangok. Két hónap és sokaknak vége a szezonnak aztán meddig marad meg a motor. Van rá keret, motor marad jó ideig,akkor kár fogtechnikázni. Én felújítás mellett lennék egy 7eft-os hiba miatt nem rohannék új rugóstagot venni,bár egy új progresszív rugó beleférne (~40) -
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito- #89822 üzenetére
A lényeg lemaradt..
[link]
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo #89821 üzenetére
Ha jó az évjárat egyébb dolgok akkor a tűgörgő csapágy itt 10,351Ft. Porvédőt is azért cserélném. Hondánál ez szerintem több lesz, bár ki tudja. Gyári rugóstag 494,793Ft.
Kérdezd meg mennyi Wilbers de én ezt inkább felújítanám a gyári rugóstagot első körben.
Ui. Gumi megjavult legalább? -
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #89293 üzenetére
Ohh nem tudtam,hogy ilyen mesternél fordultál meg.
Keres egy másikat mert tavaszra megint el fognak úszni vele. Fólia? [link]
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #89286 üzenetére
Lehet. Majd a Km megmondja amikor cserélni kell, hogy nagypapis e a tempó.
Tényleg, dobozokkal mi van?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #89282 üzenetére
Kapsz egy pár új gumit Bp-en meg gumipókot. Fogadjuk, hogy elviszed motoron..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Bogyó bá' #89218 üzenetére
Tippek csak,savas az aksi akkor ránéznék a szintre. Vagy fesszabályzó. Túltöltesnél +17,18V< olvad a bizti, csati,elforralja az aksit. Nagy gebaszt tud csinálni, talán jobb a kevesebb töltés. Pl Aprilián többeknek +vezetéket húztak be előre,mert elveszett 1-2V mire odaért.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #89210 üzenetére
Mekkora egy agyagedény vagy..
Bob:
Így már érthető a csere..
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #89174 üzenetére
Na ja.
Kint volt mentő, rendőr stb. Rendőr meg fogja kérdezni, hogy műszaki hiba történt-e? Azt hiszem a kormány volt a hunyó. Ok, szervizbe be igazságügyi szakértő, vizsgálat ecetera.. Majd kiderül, hogy ki lesz a balf.sz
TommyGun :
750-el mentél az 55Le, 68Nm és - 30Kg könnyebb a Deauville-nél.
Ilyeneket csak én találok meg. [link] A Crossrunner-el 2éve mentem egy kanyart, pofás kis gép a Vara után.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #89071 üzenetére
Lehet nála is Symbian szindróma van..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito- #88975 üzenetére
Transzalpina jó út/látványmondjuk mondjuk kis Glocknernek elmegy. Transzalpina inkább látvány mint motorozás, rosszabb út.Transzalpina jó út/látvány mondjuk kis Glocknernek elmegy. Transzfogaras inkább látvány mint motorozás, rosszabb út.
-
-Mosquito-
őstag
Autópályán mennék oda/vissza a starthelyre,hogy minnél hamarabb kiérjek és onnan csillagtúráznék. Déva vára, nem egy nagy szám. Vajdahunyad Vára, ez már a jobb/szebb is. Transzalpina jó út/látványmondjuk mondjuk kis Glocknernek elmegy. Transzalpina inkább látvány mint motorozás, rosszabb út. Szováta Medve tó, Parajd Sóbánya . Bucsin hegység, Basa fogadó. Korond a kerámiák faluja, gyönyörű dolgokat csinálnak. Korond Farkaslaka (Tamási Áron háza) között Jézus szíve kilátó, Békás szoros, gyilkos tó. Csíksomlyó 1000 éves határ, Segesvár. Szépen össze lehetne fűzni de ennyi nap kevés mindenre,valamit ki kell hagyni majd. A határtól kb 30-50km lehet néha csúnyán néznek majd rád, illetve nem segítenek. Ahogy haladsz beljebb az országban úgy lesz egyre pozitívabb tapasztalatod. Vezetési kultúrájuk pocsék, van egy kis ív már a le is lopják. Rendőrök nem xaroznak egy zárovonalon előzés és már el is vehetik a jogsit, radar, trafipax szintén van. Időjárást mindig érdemes figyelni, ha rossz akkor nem érdemes felmenni a látvány utakra.
Persu:
Mondhatni SM Yamaha xt660,több napos túrákat is lenyomnak. Pl egy Dorsodurot játszosnak elfogadnék.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
freelanced #88686 üzenetére
3x vásároltam náluk, eddig minden ok.
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #88540 üzenetére
Még 1x elolvas...
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #88523 üzenetére
Jah', hogy abban. Hm szerintem ennyi Km-nél felesleges,hacsak nem tropa már.. Majd elválik mire jutott.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #88505 üzenetére
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #88481 üzenetére
Hasonló a Varán is a hátsó rugóstag. Azért kell zsírozni időnként mert a tűgörgőkhőz előbb utóbb bejut/hat a víz és tönkre vágja csapágyat és a rugózást is. [link]. Nálam ugye most lett cserélve a rugó,semmi baja a rugóstagnak. De következő gumi cserekor és/vagy télen holt szezonban fel lesz újítva mégiscsak +100ekm lesz benne.
Pocee:
Persunak már titkárnője is van, aztaa..
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest