- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #59191 üzenetére
én nem mutogatnám
-
polimorf
tag
válasz V.Stryker #59199 üzenetére
Remélem. Motorozni mindenképp szeretnék e mellett is. Mivel hivatalos cég, igy az összes ünnep megadva nem úgy mint eddig, elvileg hétvégén nem dolgozok, igy azok is szabadok, + a kötelező szabadság (évi kb 25 nap) Csak az eddigi független munkaidő, na az fog hiányozni, mert itt már nem maszek leszek hanem alkalmazott, ezért be kell tartani a munkaidőt. Viszont anyagilag az egyesség szerint jobban fogok járni. Örülök is neki, meg tartok is picit tőle. Örülök mert mindent fizetnek helyettem (nyugdij, biztositás stb.) Viszont nem tudom, hogy fogom birni a kötöttséget, már nagyon elszoktam tőle.
Majd meglátjukMár nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ebéd után belevágok egy ilyen karikába...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
válasz stereodead #59198 üzenetére
IMET. A sajátmárkás nadrágjuk. Kivehető thermo béléses. Igaz én használtan vettem fillérekért, de újonnan sem vészes.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
asvald
senior tag
Sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni abban , hogy aprilia tuareg 600 hoz engine service manualt honnet tudok letolteni?
Mert a sima karbantartasit megtalaltam ..
Egyebkent rotax 560 as blokk van benneElore is koszonom
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
sqpp
őstag
Hátizsákból hol érdemes venni? És milyen márkában?
-
-
Anulu79
addikt
Rég tapasztaltam ilyet az úton mint ma. Sehol egy veszettűl hajtó sportmotoros vagy ilyesmi. Kicsit meg voltam lepődve, hogy találkoztam ilyennel. A legutóbbi gurulás alkalmával azért volt bennük részem.
-
-
Archer
őstag
Nekem ennyi volt a szezon, ma még mentünk egyet, szép idő volt de az árnyékosabb részeken már vigyázni kell, hiába az a pár óra meleg, ami van napközben. Ahogy időm engedi, megcsinálgatom a motoron a szükséges dolgokat, meg lesz egy kis fejlesztés aztán tavasszal csak rá kell ülni Aki még nem teszi le a vasat, azoknak csak óvatosan.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
válasz canniball #59213 üzenetére
Másztam fel a hegyre reggel. Farkasréten voltam szolgálatban. A ködben és a rengeteg falevélben oda kellett figyelni. Hazafelé hiába volt jó idő, mikor elindultam kicsit táncolt a hátsó gumi.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Archer
őstag
válasz Something_ #59216 üzenetére
Monoblokk satuk előre.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bigdady #59218 üzenetére
Én is legalább 100 motorossal futottam össze, jött szembe egy kb. 30-40 fős csopperes társaság is. Ugyan nem volt hideg, de este, sötétben jól esett a frissen felszerelt markolatfűtés melege.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polimorf #59220 üzenetére
Ne is mondd: eddig a GS stabil 3,7-et fogyasztott nálam, ma 4,1 lett...
(Férfiasan bevallom, a közel 300 km felét min 120-as tempóval nyomtam le - német autópályán persze).
szerk: ezt a motort nekem találták ki. Számomra bőven elég az ereje, ráadásul kezes, kiszámítható. Kész vagyok a túramotor-projekttel (minden cuccom meg van ami kellhet, bár egy szélesebb, nagyobb tanktáskának tudnék örülni), már csak a tavaszt várom és megyek bele a vakvilágba vele.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Burt1793
veterán
válasz Anulu79 #59224 üzenetére
Ott van jobb oldalon a szabályzója Oxford felirattal. Nekem is ilyen van, 30%-on is kellemesen meleg téli kesztyűvel ilyenkor, nagyon hidegben is elég 40%-on járatni. Nekem alapjáraton, bekapcsolt markolatfűtéssel kicsit elhalványodik periodikusan a két első helyzetjelzőm.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Tegnap én is megjártam magam. Nagyon jó karika volt, ha közben nem jön ki rajtam valami betegség és a fél utat ne lázasan a fosást visszatartva tegyem meg.
Kemence és Diósjenő között tényleg gyönyörű a táj, de nagyon észnél kellett lenni és nem csak ott. Sok helyen a kanyar közepén jött a nyálkás rész, ahol a fák lombja árnyékot vetett rá. Tele volt ilyennel az út.
-
-
Grillo
őstag
válasz V.Stryker #59228 üzenetére
Mondjuk pont motoron annál nincs rosszabb, mint visszatartani minden bukkanó után, és imádkozni.
Ajánlom A tizedes és a többiek könyv eredetiét, ott az első pár oldalon van egy ilyen szituáció, bár ott ez volt a cél (Dobozy Imre: A tizedes meg a többiek). És nem is értek haza.
-
HSM
félisten
válasz Burt1793 #59231 üzenetére
Párszor rám is hozta a frászt, mikor mászott ki alólam a csúszósabb részeken vagy fékezés közben.
15-20 fokot mondtak nappalra, azért ilyen takony-foltokra nem számítottam. Néhol mintha oda is lett volna fagyva, bár nem álltam meg közelebbről megnézni.
Sajnos igazad van, ezek már nem motorozós körülmények. Mondjuk nekem még 1-2 hetem talán van, a városban kicsit később jegesednek el csak a körülmények. -
Burt1793
veterán
Igen, nappal nem rossz és Budapesten jó reggel is. Viszont én fél7kor indulok otthonról, hogy 8ra beérjek, 24 km a táv, első tíz erdei összekötő, onnantól város. Este ugyanez. A motor és a sisak plexije is párásodik, hideg van, az út meg fagyos, szóval ja, nem motorozós idő, de egy úton spórolok 50 percet, az napi több mint másfél óra plusz idő.
-
HSM
félisten
válasz Burt1793 #59233 üzenetére
Igen, az elég sok. Emlékszem, még a kis robogómmal én is jártam hegyi utakon melózni, és ott is kb. utanként 40 perc volt a spórlás, hát ott kerülgettem a reggeli jégfoltokat, amíg csak lehetett. De a nagy moci már drága játék ehhez, azzal nem csinálnám. No, meg nekem nem volt tempós rész, ami gázos volt.
Sajnos ez van, télen előbb utóbb beüt a pont, amikor át kell térni más közlekedési eszközre.
Nekem is annyira hiányzik a motorral bejárás helyett a BKV-zás napi +1 óra menetidővel mint üvegesnek a hanyattesés, de előbb utóbb rá kell állítanom az agyam. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Grillo #59229 üzenetére
Filmen még jobb! (Sinkovits Imre nagyot alakított benne).
Munkaidő végéig pont belefér![ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Felétek is ilyen bazi nagy köd van? Basszus az elso 100m-en ugy ráül a plexire h semmit sem latok, 25km felhajtott plexivel... Tuti arcureg gyulladasom lesz...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz Laraxior #59236 üzenetére
Itt napok óta ilyen köd van reggelente. Én nem hajtom fel a plexit. Belül Pinlock a pára ellen, kívül meg törlöm kesztyűvel. Tegnapelőtt például a rakparton szinte csak akkor láttam meg a hídakat amikor alájuk értem.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
emre
veterán
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
válasz Burt1793 #59245 üzenetére
Nekem ezért sem kell a plexi a motorra. Mondjuk egyébként sem tetszenek azok a cruiseres hatalmas dög plexik. Múltkor kolléga robogóval is ott panaszkodott nekem, hogy a köd ráfagyott a plexijére és nem látott semmit.
-
Burt1793
veterán
Na ja, de ez elég ritka és ha nincs ráfagyva, akkor nagyon hasznos, nem érzed a sebességet (plexi nélkül 90-nél már kicsit kapaszkodni kell), jó a szélvédelem, szépen remeg a motorral együtt, esőben is sokat véd, bár akkor se látok sokat, csak felette. Nyáron plexi nélkül megyek, tavasszal, ősszel plexivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest