- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Topiccsendőr #145350 üzenetére
Új, tavaly augusztusban vettem át.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Zsírkrétamen #145351 üzenetére
Ezzel volt az akkusarus mizeria is?
Ha fustolt valmi elol, az mar nem az a kategoria, hogy ne latszoda, az gariba meg lesz csinalva.
Explosión de dos tiempos
-
senior tag
válasz Topiccsendőr #145352 üzenetére
Igen-igen. Ugye onnan indult, hogy azt gondoltuk az akksi a szar (amúgy az is), megkapta az új akksit, de továbbra sem indult be.
Esélyesen meglátszódik a nyoma, amúgy nagyon elölről, szinte a hűtő felöl jött a füst, de nagyon hamar leállítottuk, nem akartuk hogy begyulladjon, tele van a tank is benzinnel....
Egész jól látni elöl a kábeleket-csatlakozókat, de hirtelenjében nem láttunk semmit megégve. -
A Zéé
addikt
2024.08.25. -> Superbike VB futam Balatonfőkajáron (ha meglesz a pálya homologizációja)
Just a simple Lineman...
-
vihartigris
őstag
bármi reciproka a semmi
-
xmad
őstag
általában minden motoros cipőnek merevített talpa van? elég fura benne a járás
büse márkát ismeri valaki?konkrétan a büse b78-as cipőt néztem
-
bardi
aktív tag
Én most hétvégén kénytelen voltam téli bakancsban menni, mert nem tudtam volna vinni magammal a többi cuccom mellett, és nagyon fura volt a motoros cipő után a puha talp, pedig az viszonylag merev cipő. Járni persze rosszabb benne, de hát úgyse azért veszi az ember.
'92 Honda VFR 750
-
xmad
őstag
egyébként a merevítés milyen célt szolgál?
Jelenleg egy Forza 300-ast hajtok. ott ugye más a lábtartó mint egy rendes motoron. de nem árt cipő egy robogóhoz sem -
pakfong
tag
Az átlag nagymotoron viszonylag keskeny a lábtartó. Meg kényelmetlen az ülés pár100 km után. Először a segged fáj, aztán elkezdesz egyre jobban a lábtartón támaszkodni. Utána már a talpad is fájni fog. Ezen segít vmennyit a merev talp. Meg esésnél is tud segíteni egyben tartani a lábfejedet.
Büse nadrágom és kabátom van évek óta. Szerintem jók. A bakancsait/csizmáit nem ismerem, de nem hiszem, hogy akkora mellélövés lenne azt választani.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
vlevi
nagyúr
válasz bardi #145361 üzenetére
Én vagyok olyan hülye, hogy motoros nadrágban, csizmában nyár közepén felgyaloglok pl. Drégely várához
Utána végem van, mit a botnak, folyik rólam a viz, de nem a csizma a szűk keresztmetszet.
Sőt, volt már, amikor a gyökereken félreléptem, jól jött, hogy nem fordult ki a bokám. -
Biqci
aktív tag
És nem te vagy az egyetlen. Sőt szerintem egy motor olyan szempontból jobb is, hogy fel tudsz rajta állni, hamár nagyon kivagy, míg egy robogón kíváncsi lennék...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz bajnokpityu #145369 üzenetére
Nem tudom, nagyon régen robogóztam, de nem nagyon mertem volna kiállni az ülésből, mint motoron, olyan bizonytalan volt. Bár ez lehet csak az én egyéni szerencsétlenkedésemre vezethető vissza
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz macilaci78 #145371 üzenetére
Valóban... Bezzeg Rocconak biztos menne, neki van mit...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Biqci #145372 üzenetére
Nem tudom, miről van szó.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Biqci
aktív tag
válasz macilaci78 #145373 üzenetére
-
mosottsoder
csendes tag
Sziasztok!
Tudom nem egyszerű így netről megállapítani az ilyesmit, de mit gondoltok erről a vasról? https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/fz6-s_fazer/yamaha_fz6-s_fazer-19808390#sid=3778daa4-aa6f-493c-b4ef-b3a95ed41547Hétvégén mennék fel pestre néhány gépet megnézni és ez az egyik közülük. Mint hirdetés egyébként szimpatikus, nem akarja elkummantani a hibáit, de pl. lehetett-e komolyabb baja (gondolok itt vázgörbülésre, repedésre) attól az eséstől? A tank horpadás illetve bal oldalt az a kis kitörés a fejidomból személy szerint nem zavar.
-
JDMKid
tag
Ha már zx4-rr-eztünk a héten...lesz belőle 40th anniversary fényezéses is.
[Meg a 6-osból is lesz ilyen]
Ledobta a kawasaki is a retró bombát.Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
dellfanboy
őstag
válasz mosottsoder #145376 üzenetére
lenyegtelennek gondolom ezt az ismert haveri korbol vett eloeletet ha te romma torod / elcsuszol vele 15-el...
tavaly nyaron 750ert hirdetett vki hahu-n egy 70ezrett futott szurke fz6-et ahoz kepest sztem ez draga
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
V.Stryker
nagyúr
Háj,
Modeka cuccokkal van valakinek tapasztalata? Túra csimmát vehetek belőle?-
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nagyon elhanyagoltam az amúgy szeretett 2002-es Yzf R6-omat. Szeretném kiengesztelni, vennék rá új plexit, fék és kuplunkart, indexeket.Van bevált aliexpress / Amazon bolt, ahol érdemes keresgélni? Köszi!
-
Biqci
aktív tag
válasz r6man123 #145382 üzenetére
Én fék kart de kupplung kart sem vennék az Aliról. Az egy dolog, hogy megb.sznak érte. Ajánlom az Achtung Kontrolle-t a YouTube-on. Igaz az Németben van, de itt azonnal ugrik a forgalmi. Viszont ha ganaj a minőség és hirtelen kell nagyot fékezni, mi van ha eltörik? Pár ezer megtakarított forint miatt...
-
macilaci78
nagyúr
válasz pakfong #145384 üzenetére
Hirtelen kell fékezni, elszáll a nagyobb fékerőre képes első fék. Sebaj, majd megoldom a rendelkezésre álló időben és helyen a teljes fékerő amúgy kb negyedével.
MTB bringán jártam úgy, hogy lejtő aljához közeledve húztam a féket, mindkét bowden elszakadt, én meg átszáguldottam a STOP-táblás kereszteződésen...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bardi
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
válasz bardi #145388 üzenetére
Semmi baj, olvastam már olyat régebben, hogy valaki panaszkodott a fékhatásra, hogy mennyire legyengül, aztán kiderült, hogy valami dombos terepen csak a hátsó fékkel fékezett és természetesen a fékfolyadék feladta a rá adományozott feladatot...
Tehát jogsival vs. jogsi nélkül esetén te jössz ki jobban"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Apophis
őstag
Ez ugyanaz, mint a csak hátsót használó bringás: veszélyes magadra és másokra, súlyos veztetéstechnikai hiba. A hátsó fék egyszerűen nem elég hatékony, hacsak nem 20-al gurulgatsz, amit kétlek, normális tempó fölött meg gyakorlatilag nem lassít (persze mindenki max 50-el megy). Szoktasd át magad, lehetőleg menj el egy tréninngre.
All was naught but to serve the void...
-
Biqci
aktív tag
válasz bardi #145391 üzenetére
Nézd, ez olyasmi, mint az autóknál a kézifék. Tudsz vele fékezni, akár állóra is, sőt kell is ha játékból meg akarod indítani a seggét. De igazából nem erre találták ki...
-
bardi
aktív tag
válasz Biqci #145395 üzenetére
Mondom, ezzel tökéletesen tisztában vagyok, használom is az első féket, de ha látjátok, hogy bőven elég a hátsó, akkor is az elsőt használjátok megálláshoz, lassításhoz? Szabályosan közlekedve, követési távokat tartva nagyon ritka, hogy picit is intenzíven kell fékezni.
'92 Honda VFR 750
-
3800+
őstag
válasz bardi #145396 üzenetére
Igen, mert ha bármi közbejön, ami miatt hirtelen kell növelni a fékerőn, akkor már van egy progresszív fékezés és nem hirtelen rántasz rá az elsőre és perecelsz. Plusz a hátsó féket így jóval idő előtt leradírozod, míg ugyanazt a fékhatást az első röhögve, a fékkarra rálehelve is eléri.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
fattyu
veterán
válasz bardi #145396 üzenetére
hátsó az max a HIPERvészéfékezésnél van használatban nálam.
Fizikát ne felejtsük már ki a történetből. ahogy elkezdesz lassulni a tehetetlenség miatt a súlypont vándorol előre, elkönnyül a hátulja és az amugy sem délceg ( motorfelépítés ezen természetesen árnyal chopper vs könyöklős speed ) hátsó tapadás elkezd a nullához konvergálni.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest