- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Sracok, 95% hogy elado lesz a motorom, koltozkodes miatt.
CBF600S, 11000 km, friss olaj, Yuasa akksi, tankbor, e-legal karbon kipuff + gyari, Givi turaplexi, hatso doboz, bukocso, ABS, riaszto, markolatfutes. 1.1-ert hirdetem, forumozoknak mondjuk 1.
-
emvy
félisten
Jaja, az elso 200 folotti nem volt ennyire meglepo nekem motorral, de azert jol esett (utolag jutott eszembe, hogy hatul ott a doboz, nade kibirta).
Viszont esoben, kettesben elindulni a felfestesen, szitalo seggel, az is nyomja az adrenalint, de mondjuk erre nem vagyom megegyszer
Erdekes modon azt tapasztalom, hogy a kozlekedesben a legveszelyesebb a bizonytalansag. Neha vannak napok, amikor iszonyat dekoncentralt vagyok, bizonytalan a koordinaciom. Ilyenkor hiaba megyek joval lassabban, megis ugy erzem, hogy barmikor baj lehet. Tegnap voltr egy Budaors-Obuda utam, tokeletes biztonsagban ereztem magam, pedig volt jopar 'gyors szlalom mozgo bolyak kozott'-muvelet ( (c) Superbike), rendorauto ele bevagas, stb. Csak valahogy ez utobbinak volt ritmusa, pontosan tudtam, mit csinalok.
-
emvy
félisten
Szeretem amikor vadiuj, csillogo motorokkal tokoresznek elottem a dugoban. :/
Csako a Speed Triple-lel gurult a sorok kozott, logatott labbal. Komolyan, aki nem tud lassan (nem meg-megallva, csak lassan, mint a vizsgan) gurulni, az miert pont a Fo utcan probalgatja reggel 9-kor? Raadasul veszelyes, mert ha borul, garantaltan alaszorul a laba.
-
emvy
félisten
Bajnokpityu, te megegyezel az index forumos bpityuval?
-
emvy
félisten
R1. Kepen csunya, eloben bejovos.
-
emvy
félisten
válasz
Integra #28096 üzenetére
Pedig mar en is lelkiismeretfurdaltam kicsit a 140 miatt, foutvonalon. De sracot, a Bakony kiraly. Nincs forgalom, a 8-as ut tokeletes minosegu, ketszer ket sav, ha nem versenypalyan akarjatok tolni neki, akkor az egy jo kompromisszum.
Nagyon szep az a hely, most, hogy felmerult, hogy lelepek, megintcsak feltunnek az orszag szep reszei..
-
emvy
félisten
Ma:
- 8-as ut, belso savban megyek (2x2 savos). Utoler egy motor, jobbrol megeloz (elkezdem lehuzodni jobbra, aztan jobbrol kezdett elozni, epphogy nem csapott el), ugy alva hagyott, hogy alig hittem el. 140-en mentem, o 200 felett. Hatso ulesen rovidnadragos, sportcipos csajszi. Aztan varosban utolertem, ott meg persze nem mertek elmenni a hosszu allo sor mellett.
- Ugyanez az M7-en, ugyanugy rovidnadragos csajszi, ugyanugy 200. -
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28068 üzenetére
Nem, semmi ilyesmit nem csinal. Egyszer durrogott a kipufogo: csutortok hajnalban, valoszinuleg rovidzaras akkuval.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28065 üzenetére
Mik azok az egyertelmu jelek?
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28054 üzenetére
9000-ig forgattam ma delelott. Nem erzekeltem kesest sehol -- mondjuk ez egy karburatoros gep, meg nem hazilag hekkelt dob. Sot, pont jonak tunt a gazreakcio kozepalacsony fordulaton. De mondom, ma este megrangatom rendesen, es kiderul. Koszi a tanacsokat.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28048 üzenetére
Eddig sem rangatott, csak nagyon alacsony fordulaton picit docogott, es mintha kevesbe docogne.
Tudom, hogy most a kognitiv disszonancia altal okozott 'biztosjavultmertkoltottemra' erzesre gyanakszol, de tenyleg probalok figyelni arra, hogy mi valtozott. Inkabb meg hajtom kicsit, aztan irok.
-
emvy
félisten
CBF forumrol megint meghalt valaki
Mocsok dolog ez a belso verzes..
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Elso proba a dobbal: az biztos, hogy egyenesebb lett a nyomatekgorbe alul, vagyis en ugy erzem, hogy kevesbe rangat a gep. Meg nem tudtam kiforgatni, megnezem, felul nem romlott-e.
-
emvy
félisten
Akksigond volt. Vacsiuj Yuasa bele, poccroff.
Felraktam a dobot is. Hangja nagyon visszafogott, de szep. Majd holnap meglatjuk, hogy megy. Ha kicsit is rosszabb, megy fuvokazni. Igy is szukos az a 78 loero.
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #28006 üzenetére
Persu,
nekem most egy eu-homolog, a konkret tipushoz gyartott dobom lesz/van (nincs meg felszerelve). Karburatoros a szerkezet. Utana kell allitani a karbit vagy sem? Ha igen, kb. mennyi penz, es hol csinaljak meg?
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #27982 üzenetére
-1: a CBF-em hangja annyira extrem gaz kis fordulaton (<8000), hogy azt te nem tudod elkepzelni.
8000-nel szepen szol mar, az teny.Elvaltas-tema: apam kiprobalta a motoromat 20 ev motorszunet utan (MZ volt neki a teteje), aztan mondta, hogy o ennel erosebbnek kepzelte el. Aztan kiderult, hogy 70-ig hajtotta, de hatosig elvaltott... ez persze termeszetes, dizelautohoz szokott fule van.
-
emvy
félisten
Emberek,
a gond a következő:
- az akksi már semmit sem ránt a motoron
- mostmár betolás után, menetközben is totál gáz, mintha nem kapna gyújtást, húzom, nem megy, néha nagy durranás (ergo nem égett el a hengerben a benzin), rángat, stb., idővel (15 perc) némi javulás, de a műszerek csak akkor működnek, ha alapjárat közelében forog a motor
- lehet, hogy a be nem kötött riasztó 5As biztosítékja nem jó, legalábbis fehér por (tudjátok, az "amperpor" volt körülötte, lehet, hogy valami összeért?)Holnap megy bele az új akksi, milyen más hiba lehet? A szokásos Honda fesszab? (Ez az a bizonyos olasz, Ducati gyártmányú fesszab, leállás után igen forró volt).
-
emvy
félisten
Emberek, vigyazzatok magatokra. Hihetetlenul lof*sz kis serulesem van ahhoz kepest, amit egy esesnel szerezni lehet, megis iszonyu macera. Pont ott van a sebem, ahol a valtokarhoz er a labfejem, ma bejottem motorral, minden valtasnal uvolteni tamadt kedvem, raadasul meghalt az akksim, igy szerencsere be is kellett tolni... Ja, honnan lehetne tudni, hogy esetleg a fesszab halt meg?
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #27696 üzenetére
Volt teszt az egyik Superbike magazinban rola. Szerintuk a KTM RC8, a Ducati 1098 es meg az RSV Mille is megveri.
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
Hol van a kollega a ZX636-al, egyebkent?
-
emvy
félisten
válasz
b0unCe #27410 üzenetére
Kosz a jokivansagokat. Valszeg elobb fogok motorozni, mint jarni.
(Bar pont ott serultem, amivel valt az ember.)
Versys: draga, utcai
F650GS, Pegaso: turazni ket hengerrel biztos jobb, az uj BMW meg draga
Africa Twin: regiV-Strom: 1 milla korul mar kapsz, megbizhato, nagy, kenyelmes, bizonyitott mar rengeteg turan. Hatranya: randa.
-
emvy
félisten
Megjottem a korhazbol, miutan irtam a forumra, hogy behuztam a motort eso elol, megjott az eso, es lattam, hogy eri a motor szelet. Feltem a jegesotol, kirohantam letakarni, elkezdett omleni, visszafele rohanva elcsusztam a teraszon, repules kozben belerugtam az ajtokeretbe... Nagyujjam felett 3 centis vagas, omlik a ver (tenyleg, ket szobat osszekentem, a furdoszoba tiszta ver volt), mento ki, bent mondtak, hogy kinyilt az izulet... lenyeg, hogy 100%-os lesz, szepen gyogyul, operacio szar volt, harom napig szedtem/nyomtak a fajdalomcsillapitot.
-
emvy
félisten
Jott a brutal vihar, berohantam a mocival fedett helyre. Persze kozben a farokidomot vegighuztam a falon, jeeeeee.
-
emvy
félisten
Hat nekem nem tetszik, kovezzetek meg.
Egyebkent teljesen biztos vagyok benne, hogy simabban jar a motor szerviz utan, szoval megerte.
-
emvy
félisten
12000-es szerviz, Honda Dream, 31000 penz.
Repsol olaj (10e), talaltak egy kiegett kipuff tuzgyurut (3000 penz), olajszuro (3000), csavarok, etc. (1000, hianyzott egy imbusz valahonnan, ami 800 forint
), munkadij 12000.
Egyebkent erezhetoen simabban jar most a motor, nem tudom, hogy a karbiszinkronnak vagy az olajnak tulajdonitsam.
-
emvy
félisten
válasz
[lAyCsI] #27174 üzenetére
En lebicikliztem a Harmashatarrol szettort sisakkal es csukloval a Janos-korhazba, ugy, hogy nem nagyon voltam magamnal (legalabbis tobbszor telefonaltak velem, es sosem tudtam, hogy hol vagyok es mit csinalok, mit tortent velem, es egyaltalan, hogy ez mar a sokadik telefonalas... ).
-
emvy
félisten
válasz
Daniel Alves #27161 üzenetére
".és nem azért ,hogy állatkodjak vele és megmutassam ki a fasza gyerek"
Erre mondana kedves ismerosom, hogy "nem, a lofaszt nem". Feleilyen porgos motorommal is szenvedes sebesseghatarokon belul menni lakott teruleten.
De nincs is ezzel semmi baj. Valszeg az 'erettseg' nem ott kezdodik, hogy nem fogod huzni neki, hanem hogy belatod, hogy ket-harom het utan elkezdi furdalni az embert a kivancsisag, hogy vajon hogy megy 7000-es fordulat folott.
Csak mielott nagyon megrantod, probalgass olyasmiket, hogy pl. veszmegallas 40-rol, 70-rol. Minden eselyed megvan ra, hogy az elso par honapban parszor eldontod a gepet, de legalabb ne szazotvennel tedd.
Balesetes cikk: en ugy latom, hogy az egyik legfontosabb az, hogy ha borultunk, akkor ne kapjuk fel egybol a motort. Velem is majdnem megtortent, amikor eldoltem, hogy nekialltam felkapni a cuccot (kicsit egonek erzi az ember a dolgot), szerencsere eszbekaptam, es rendes technikaval emeltem meg. Ilyenkor iszonyat adrenalinmennyiseg jon meg, volt srac, aki az XX-et kicibalta az arokbol.. valami ket napig nem tudott felkelni, ugy meghuzta a hatat
-
emvy
félisten
Uldogeltem egy kicsit egy CBF600F-en, nekem abszolut bejon az ulespozicio, nem tulsagosan gornyedos motor.
-
-
emvy
félisten
Az azert jelentosen csokkenti ezen nagymotorok vonzerejet (szamomra), hogy 5-8000 km-enkent gumicsere van rajtuk, tehat minimum 150000-el dragabb egy ev, mint 600-as motorokkal.
-
emvy
félisten
Na jo, en utoljara kerdezem
, raertek vasarnap egy karikara?
-
emvy
félisten
Nadeakkoremberek, vasarnap gurula?
-
emvy
félisten
válasz
Daniel Alves #27031 üzenetére
Szep moci. Vigyazz vele nagyon.
-
emvy
félisten
Mai nap tanulsagai:
Ultem Z750-en es ER6n-en is. Az ER6n nekem nagyon kicsi, a Z750 joval jobb, de vicces modon a sajat CBF-em a legkenyelmesebb motor, amin ezidaig ultem (nem azt mondom, hogy a legjobb, sot, csak epp az ulespozicio ezen a legnyugodtabb). Viszont a Z750S nagyon szep motor eloben, pedig kepen randa.
Bem rakparton jottem haza, nem tudom mennyivel mehettem, de szerintem a megengedettnel kicsivel gyorsabban, mikor az elottem levo auto ele kilepett egy csaj. Hat, most dolgozott eloszor az ABS, nem hinnem, hogy nelkule felkenodtem volna az autora, mert szarazon jol lehet erezni a csuszashatart, de azert meleg helyzet volt (bemarkoltam, aztan neztem, ahogy kozeledek).
Tenyleg, tesztmotorokat ugye nem szabad megvenni?
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #27001 üzenetére
Az alairasod a 2 utemet jelenti?
-
emvy
félisten
Na rendeltem egy karbon kipuffot
Igy fog kinezni, kb.:
Roadsitalia, E-legal.
-
emvy
félisten
válasz
Gaboman #26954 üzenetére
Igenigen, multkor arra kanyarogtam, es teljesen elvarazsolt a kornyek. Relative nincs nagy forgalom, igy nagyon kellemes tempot lehet menni, van ritmusa a dolognak (a 82-es ut es kornyekere gondolok).
Talalkozhatnank valahol Veszprem / Szekesfehervar kornyeken (Budapestiek lemehetnenek Bicske-Csakvar-Szfehervar utvonalon). Aztan el Pannonhalmara, ott egy kave, aztan vissza.
-
emvy
félisten
O, b+. Szentendrei uton a Kaszasduloi feluljaronal ejjel, elotablazas nelkul harom savot lezarva javitottak utat. Pont a bukkano utan. Ha masik savban vagyok, elkaszalhattam volna oket, mint ahogy az autosok is satuztak vegig. Dobbenet.
Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest