Új hozzászólás Aktív témák
-
Petu
csendes tag
Segítsen valaki!!! Hogyan tudom a bootloadert kimenteni.
Lentebb is leírtam a problémámat és arra sem válaszólt senki!
Valaki tud nekem segíteni!
[Szerkesztve] -
Petu
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja kaptam egy progit amivel új szoftvert tudok a Motorola V3-ra rakni.Sajna nem sűlt ki belőle jó, mert a telefonomból sűlt ki a bootloader.
Az a kérdésem nincs e valakinek eredeti bootloader ehez a telefonhoz ha van elkűldené vagy hozzáférhetővé tenné nekem.
Ja és a művelet leírását is le tudná valaki írni?
A progi neve FlashBackup 3.
Eredeti flash megvan, lementettem.
De ha visszahúzom rá nem indíl el a bootloader miatt.
Hát ezt elk..tam.
Megköszönném nektek ha segítenétek!!!
[Szerkesztve] -
Petu
csendes tag
válasz
Celithrandi #426 üzenetére
A flash rátőltése után lesz 10mb os a tárhelyed. A progi kitőrli azt a sok szemetet amit a szolgáltatód rakott rá. Keress rá a neten az ezzel foglalkozóknál. Nekem egy haverom csinálta. De vannak még progik amivel nem az alap programot hanem az egyéb alakításokat végezheted. Ha küldesz rám egy e-mailt megírom neked az oldalak és a progik nevét.
-
Petu
csendes tag
Szerintem nagyon jó kis telefon. Nekem lassan fél éve megvan és semmi gond nincs vele. Jól és könnyen lehet tuningólni, nem kell nagy szakértelem hozzá. Még a total Commander is csinált hozzá plug-in-t és egyszerüen tallóz-hatsz az egész telefonban. Tehetsz rá játékokat zenét videó sőt kijött egy új flash amivel 10 mb lesz a tárhely és videót is lehet felvenni vele. Szerintem erre már nem lehet mondani azt hogy buta és nem utolsó szempont hogy mindezt nem speckó kábelen hanem egy egyszerü mindenhól beszerezhető usb-n csinálhatod. Szerintem ott van a szeren !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged