Hirdetés
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Megint kristályozik a Motorola
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz
zsuzskalili
üzenetére
1. Nem a kijelzotol jon a hang ha jobban megfigyeled. Nem tudni mitol van, de most komolyan, ez zavar teged? Nekem is zug, de csak azutan vettem eszre, hogy tobben irtak, es ezert gondoltam meghallgatom en is, kulonben nem vettem volna eszre.
3. Evek ota motorolam van, es mindig csak aktiv flippel hasznaltam. Te miert nem azt hasznalod? Ugy is latni a kulso kijelzon minden fontos infot barmi bejovonel. Es elutasitani es halkitani is tudod kinyitas nelkul.
4. Erre mar irtak a megoldast. Vagy ne hasznalj ekezetet egyaltalan. Bovebbet en sem tudok rola, mert kb 1 smst irok egy honapban, az is legfeljebb 1-2 soros, pedig van egy csomo ingyen sms-em.
5. Erre nem tudok mit mondani, ird le bovebben miert nem sikerul. Nalam gond nelkul ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest