Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz
zsuzskalili #357 üzenetére
1. Nem a kijelzotol jon a hang ha jobban megfigyeled. Nem tudni mitol van, de most komolyan, ez zavar teged? Nekem is zug, de csak azutan vettem eszre, hogy tobben irtak, es ezert gondoltam meghallgatom en is, kulonben nem vettem volna eszre.
3. Evek ota motorolam van, es mindig csak aktiv flippel hasznaltam. Te miert nem azt hasznalod? Ugy is latni a kulso kijelzon minden fontos infot barmi bejovonel. Es elutasitani es halkitani is tudod kinyitas nelkul.
4. Erre mar irtak a megoldast. Vagy ne hasznalj ekezetet egyaltalan. Bovebbet en sem tudok rola, mert kb 1 smst irok egy honapban, az is legfeljebb 1-2 soros, pedig van egy csomo ingyen sms-em.
5. Erre nem tudok mit mondani, ird le bovebben miert nem sikerul. Nalam gond nelkul ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Építő/felújító topik
- Bundle topik
- Router gondok
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest