- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Sziasztok, nem tud véletlenül valaki segíteni?, flasheltem a V3-asomat, aztán utána már nem igazán akart feléledni a Flash & Backupot használtam. Asszem végig is ment az egész, de restart után már csak a billentyűzet világít, kijelző nem csinál semmit, és nem is akarja többé felismerni a gépem, szóval újra flashelni sem tudom az egészet.
Körülnéztem már mindenhol a neten mit is lehetne ilyenkor csinálni, de nem igazán találtam rá megoldást, valaki innen nem tud valami tuti felélesztési tippet, esetleg nem járt már valaki ugyanígy mint én?
kössz a helpet. -
Paulie86
tag
Sziasztok nem tudja valaki honnan lehetne megszerezni a legújabb firmware-t a V3-hoz. Nekem valami teljesen gyári kéne, semmi moddolt cucc. Vettem egy V3-ast nemrég, frissítettem benne a szoftvert 42.10R asszem, a sw jó meg minden azzal nincs baj, csak biztos van már ennél újabb, és ami a nagyobb probléma, hogy egy olyan IMEI számot állít be, ami T-Mob hálózaton nem megy, Nem regisztrált Sim, ezt írja ki.
Szóval kéne valami jó SW nekem, a legújabb, ami nem cseszné el az IMEI-t, vagy valahogy tudni kéne, hogy az SHX fájlban mit kell kicserélni, hogy azt az IMEI-t rakja be amit szeretnék.
kössz a segítséget.
-
Paulie86
tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy V3-as telót, a jó öreg sima V3-as black design-ja tetszik, viszont én szeretnék 6-7 Mb-nál több memóriát. Szóval V3 kinézet csak több memó, bővíthetőség, ez kéne nekem. Próbáltam utánanézni a sok V3+abc valamelyik betűje változatoknak, hátha van ilyen amilyet szeretnék. Ott van pl a V3m, csak az CDMA-s, na ez pont tetszene is. tudom ott van a V3XX is, de az sem jön be a V3ivel együtt.Olyanon is gondolkoztam hogy V3i, és arra ráhúzni egy V3-as full házat, ha egyátalán ilyen lehetséges, nem tudom. én most ilyen marhaságokon töröm az agyam,ez van, de ha valaki tud valami 5letet ossza meg velem. kössz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged