- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaky
tag
Nem tudom, hogy ez nekem szól e vajon, de magamra veszem/vettem. Nem a készülék tudásával van bajom. Ha azzal lenne, nem vettem volna meg. Ban benne BT, ami kell, van benne egyedi csengőhang, naptár, ébresztő. Ennyi kellett nekem. Viszont szerettem volna telefonálásra is használni, nem meglepő módon. Ez a szolgáltatás viszont helyfüggő, tapasztalataim szerint. És ez viszont nem tetszik. Megbántani nem akartalak a negatív véleményemmel. A telefon viszont nagyon tetszik (ezért is vettem meg). Kiskönyveket viszont nem olvasgatok, de a menükbe a végletekig belebújok. A hálózatfrissítést gyorsra állítottam (folyamatosra azért nem akartam), de ez nem segített. De a hálózatot látja (a munkahelyemen), 4-5-ös szint között ingadozik. Ezzel nincs gond. Viszont kapcsolódni nem tud rá. Gondolom. Mivelhogy nem tudok hívást kezdeményezni és fogadni. Ez viszont kis adóteljesítményt jelenthet (mivel más készülék működik az adott helyen). Ez van. Megyek a szervízbe...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest