Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nnivan

tag

Az a baj, hogy most már tényleg csak divatból veszik ezt a tellát! Ugyanakkor nem értenek a motokhoz, csak fikázzák a tella tudását, ami mint tudjuk nem felső kategória!
    Nem értik meg, mivel előtte nokiájuk volt, hogy pl. itt az opcióknak a menügomb felel meg, ha nincs ott bal lent az opciók, akkor húúúú, nem tudom kezelni stb. Nem tudják, hogy pl. állítható a hálózatkeresési gyorsaság, nem tudják, hogy az MP3 van gyorstekercselés, hogy kell kezelni a telefonkönyvet stb. stb.stb. Ahelyett, hogy utánanéznének 1-2 dolognak, fikázzák, mert nem olyan , mint a nokia (szerencsére... a szerk).
    Érdekes, hogy a telefon felépítése, müködése, nekem OK és egyértelmű és még sok millió amerkainak is, de ez itt az eurázsiai, finnugor, mongoloid embereknek, valahogy nem megy! Nekik csak azt tudom javasolni, hogy maradjanak a nokiánál, hiszen az tényleg a finnugor gondolkodásmódra van tervezve.
    Tény, hogy a motokhoz nem adnak részletes használati utasítást, ahol nyomásról nyomásra lerajzolnak minden billentyűt stb.

Új hozzászólás Aktív témák