Új hozzászólás Aktív témák
-
valaky
tag
Na, sikerült kicserélni a készüléket, eddig tartot, mig megérkezett az újabb példány - ami hibátlanul működik (egyenlőre... lekopogom...)!
Én mindenesetre, amig garis, tuti, hogy nem fogom buherálni. A mai világban sohase lehessen tudni aztat... Fő a nyugalom! (És ugye esetemből is látszik, hogy egy hibás példány már előfordult.)
-
valaky
tag
Nem tudom, hogy ez nekem szól e vajon, de magamra veszem/vettem. Nem a készülék tudásával van bajom. Ha azzal lenne, nem vettem volna meg. Ban benne BT, ami kell, van benne egyedi csengőhang, naptár, ébresztő. Ennyi kellett nekem. Viszont szerettem volna telefonálásra is használni, nem meglepő módon. Ez a szolgáltatás viszont helyfüggő, tapasztalataim szerint. És ez viszont nem tetszik. Megbántani nem akartalak a negatív véleményemmel. A telefon viszont nagyon tetszik (ezért is vettem meg). Kiskönyveket viszont nem olvasgatok, de a menükbe a végletekig belebújok. A hálózatfrissítést gyorsra állítottam (folyamatosra azért nem akartam), de ez nem segített. De a hálózatot látja (a munkahelyemen), 4-5-ös szint között ingadozik. Ezzel nincs gond. Viszont kapcsolódni nem tud rá. Gondolom. Mivelhogy nem tudok hívást kezdeményezni és fogadni. Ez viszont kis adóteljesítményt jelenthet (mivel más készülék működik az adott helyen). Ez van. Megyek a szervízbe...
[Szerkesztve] -
valaky
tag
válasz
DamonBounce #281 üzenetére
Én meg PGSM-nél vettem, és szintén van bőrtok (12.18-án).
Egyébként nagyon csilli-villi a kütyü, meg minden, csak telefonálásra éppen nem tudom használni. A munkahelyemen is és otthon is vagy ''csak segélykérésre'', vagy nincs ez a felirat, hanem ha hívni próbálok, akkor ''a hívás nem sikerült''. A hálózatjelző 4-es 5-ösön ugrál... Szerintem gyenge a készülék adója. Ugyanis ha kimegyek a térre, már működik. Ha átteszem a sim kártyát a régi készülékembe, akkor működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged