- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Szerencsére nekem most újonnan még belakás előtt fel tette. Kész lett, csináltam is egy gyári visszaállítást, ne kavarjon semmit össze ez a sok frissítés amit fel tett bekapcsolás utan. 2024. December-i gyártás, de az egész 2024 évi frissítéseket fel tette, elég idegesítő volt, és hosszú idő. biztonsági frissítésenként újraindulás. Meg volt egy Android 14 telepítés is. Aztán 15. 😵💫
Végzett mindennel, factory reset, és aztán kezdem belakni.Amúgy nem volt a dobozban tok, de volt 20W töltő. Toknak jobban örültem volna. Szép Glaicer Blue szín, 8/256
-
-
JamesFinn
senior tag
Nem, abban a funkcióban tudod a frissítést telepíteni, mert a legújabb sw-tölti le. Le is tudod ellenőrizni, hogy a telefonon milyen van, illetve mi az amit letölt. Amikor elin6, van arra is lehetőség, hogy megtartson minden adatot, vagy törölje. Eddig én csak az előbbit használtam, a törlésről nem tudok nyilatkozni, de gondolom nem ez a cél. Egyébként nagyon hektikus a Motorola frissítési rendszere... A G60 kb egy év csúszásban kapta meg az A12-őt, ha jól emlékszem. De most is, van a családban 3 moto, a nejem g31-e kapja meg a leghamarabb a frissítést, en csak jóval utána. Azért is szoktam neha rá ereszteni a pc-s kliensre, és ha van frissebb rendszer ott telepítem.
-
JamesFinn
senior tag
-
JamesFinn
senior tag
Ez most magától jött. De pc-re ha letöltöd a Motorola/Lenovo device help nevű programját, azzal ki tudod "kényszeríteni" a frissítést. Letölti a legfrissebb aktuális rom-ot ami a telefonondra van, és telepíti. Kb. 5-10 perc alatt megvan. Már volt hogy ezzel frissítettem, mert az istennek nem akart az enyemre megérkezni az Android 14.
Innen tudod letölteni :
[link] -
Az a baj az SMS-sel, hogy ha a gyári appal mentetted le, azt csak egy ugyanolyan, Lenovo telóra lehet visszatenni.
Ha a nevek gépen jól látszanak, akkor fura, miért nem importálja azokat jól a teló. Hova importáltad? A SIM-re -ha ékezetes betűket is használsz- elég rövid nevek férnek, kényelmesebb a telefonon tárolni a neveket.
-
Fontos kérdés, milyen módon mentetted le a neveket/SMS-eket?
A VCF-fájlt simán kellene tudnod importálni, nem értem, miért töltötte be rosszul. Lehet, a mentés nem sikerült 100%-osan. Ezt tudod ellenőrizni, ha átírod a kiterjesztését CSV-re, és betöltöd Excelbe.
Az SMS-ekhez kapcsolódóan a lementés módjától függ a visszatöltés.
-
ghiottone
nagyúr
Eléggé speciális a probléma. Hirtelen ezt találtam a Play áruházban - Vcf File Contact Import - Lehet ez a G54-esen betudja olvasni a fájlokat.
-
-
melodie
tag
https://www.alza.hu/motorola-turbopower-30w-usb-c-w-1m-c-c-cable-d7715897.htm
Ez a töltő hozza ki belőle a maximumot, de a korábban linkelt is megfelelő:https://www.alza.hu/baseus-gan-quick-travel-charger-45w-type-c-usb-c-cable-60w-1m-black-d6115810.htm
Egyébként 33 W-os PD3.0 és QC3+ képes töltővel lehet a legtöbbet kihozni sebesség szempontból....75-80 perc 0-100%-ra... -
vence
aktív tag
Erre nem nagyon figyeltem eddig,
a tapasztalataim vegyesek, szóval nem lehet tudni ...
de állítólag jobb az akkunak.Most mindenesetre így töltök ...
Attól is függ, hogy meddig szeretnéd használni a telót,
egyébként pedig bőven beleférne neked a 80% ...
és ártani biztos, hogy nem árt.Egy, vagy az első töltés nem mérvadó, pár töltés után érdemes visszatérni a kérdésre.
Miért nem eSIM-et kérsz?
Azt lehet otthonról is intézhetnéd ... -
ghiottone
nagyúr
Második kérdésedre - édesanyámnak vettem nemrég ilyen telefont, előtte is Motorolákat használt. A G8-asa majd 4 éves volt. Nem foglalkozott azzal, hogy 20-80. Egyszerűen töltötte akkor, mikor majd kikapcsolt és mindig 100%-on maradt - ennek ellenére a majd 4 év használat után 88%-os volt az aksija.
Nekem Op 7T-m van, ami 4,5 éves. Az utóbbi 1,5 éven már csak tartalék - hasonló töltés mellett, de azért jóval intenzívebb használattal (2 sim, több hívás, navi, bt- órs, játék néha, stb.) - 79%-os az aksija.
Ezek után én nem látom értelmét, hogy azt figyeljem, hogy mindig 20-80 között tartsam. Szerintem 4-5 évet simán elmehet a gyári aksival ma már bármelyik teló. -
-
-
Én csak azért vettem meg a G54-et hogy egy kicsit kipróbáljam, használjam hogy milyen a tiszta Gugli, meg nekem másodlagos telefon a céges kártyám van benne. Bár nem rossz, rádió, 3.5 jack, nagy akku, ami más gyártónál már ritka mint a fehér holló, de egész jó középkategóriás telefon.
-
A másik Blitzwolfnál most már Gearup most olcsóbb, rendeltem is egyet meg ezt azt, de több fajta és teljesíményű van az oldalon.
https://www.gearup.hu/blitzwolf-bk-385-gyorstolto-adapter-4-porttal-48w?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8diwBhAbEiwA7i_sJaCMtohCdY7POdl0TDcygq6N_zJ7EJnv7-45relHwB9BjAmVH-9i4hoC8yAQAvD_BwE -
vence
aktív tag
Ha a G54 Power-hez kell
(+ hosszabb távra is gondolsz ...akkor lehet, hogy érdemesebb egy legalább 30W körüli töltőt nézni.
Vannak a BW ára körüli összegért is, (vagy az orig. moto TP).
(Ennyit vesz fel a G54 PE, a Bw. töltő ettől jóval gyengébb, igaz, h
az is "gyorstöltő", de azzal nem igazán vannak a tel. lehetőségei, a töltési sebesség kihasználva.Csak arra figyelj, hogy támogassa a QC 3-at, ill. a PD töltést !!!
A speckókat alaposan meg kell nézni.
Esetleg netes véleményeket + csekkolni.) -
Beren
aktív tag
A kérdéses üvegfóliával nem próbáltam, de ezzel a másikkal nálam hiba nélkül működik, szóval szerintem nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wuthering Waves
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest