Új hozzászólás Aktív témák
-
mnó77
tag
válasz
kisharsany #151 üzenetére
Én úgy gondolom csak valami beállítási gond lehet csak nem jövök rá,hogy mi!!??
-
zolya1973
aktív tag
válasz
kisharsany #141 üzenetére
Én minden telefonomon Imak tokot használok. Azt is ajánlanám neked.
-
janeszgol
félisten
válasz
kisharsany #141 üzenetére
Még annyit, hogy a frissítési gyakoriság a Samsungé, meg a Google-é a legjobb. Minden más elmarad tőlük. Ez is. Most még szeptemberi build van rajta.
-
gzoll
aktív tag
válasz
kisharsany #137 üzenetére
Szia, nekem volt/van Redmi Note 13 Pro 5G és nem ajánlom. A kamerája hiába 200 megapixel egyáltalán nem lehet vele szép képeket lőni, max utómunkával, mozgó témát se próbálj vele fotózni. A képernyője hiába AMOLED, abból is valami gagyibb fajta, nekem rettenetesen fájt tőle a fejem. A rendszer tele van szemetelve, és bár látszólag meg lehet szabadulni a magy részétől, azért nem mindentől. És a legrosszabbat a végére hagytam, mert én megőszültem tőle, hogy a virtuális közelség érzékelő egyáltalán nem funkcionál jól, én rendszeresen elnyomtam a hívást az arcommal, szóval én a redmit csak olyan embereknek szoktam ajánlani, akik mem telefonálnak a telefonnal, hanem csak neten kommunikálnak, azt is keveset mert egyébként kifolyil az ember szeme ettől a paneltől. Határozottan a motorolát venném (végül samsung galaxy flip 4-re váltottam mert volt egy kihagyhatatlan deal éppen ott és akkor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged