Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenwalk
senior tag
Szerintem az enyémen is volt fent CM rom. Azt ilyen állapotban fel tudnám rakni a telóra?
-
zenwalk
senior tag
Végig megy az RSDLite kiírja, hogy újraindítás aztán meg hogy kész. A telefon villan egyet és ugyan úgy fehér led, fekete képernyő. Az akksit meg nem tudom feltölteni. Talán ha beviszem egy telefonos boltba hátha feltöltik.
jordan-user 2.2.2 JOREM_U3_3.4.2_179-2 release-keysEPU93_U_00.59,01
MODEL::: 3G_JORDANEz szerintem nem defy+ rom
-
zenwalk
senior tag
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf
Felraktam, az RSD végzett, viszont ugyan úgy fehér led sötét képernyőEgyébként a T-től kapott papíron volt a rom típusa
Egyébként úgy emlékszem még régebben volt fent cyanogen mod is
-
zenwalk
senior tag
Megvan, hogy mi volt fent:
jordan-user 2.2.2 JOREM_U3_3.4.2_179-2
Akkor milyen gyári romot is kéne felraknom?
#5621) bibliator
Nem gondoltam volna, hogy ez lesz így gondoltam bőven elég a 40%Retail Central Europe JRDNEM_U3_3.4.2_179-002 Ez lenne az?
-
zenwalk
senior tag
válasz
bibliator #5615 üzenetére
Ha az a gond, hogy újabb rom volt fent, akkor miért froyokat rakjak fel?
Most a 3.4.2-es cntral europe-t próbálom
(#5616) BallyS16
Nincs pótaksim, 40% körül volt amikor az egészet elkezdtem. Igazából nem nagyon tudok mit csinálni(#5619) BallyS16
Nem tudom, hogy milyen rom volt rajta -
zenwalk
senior tag
válasz
bibliator #5603 üzenetére
Ez alapján csináltam és innen is töltöttem le a romokat. Most telepítem a 4-et
-
-
zenwalk
senior tag
Újra felraktam a romot, de most se akar újraindulni. Csak fekete képernyő és fehér led.
-
zenwalk
senior tag
Fel volt telepítve. Átültem egy másik géphez, itt minden rendben ment. Viszont végigmentem minden lépésen, az RSDLite ki is írta, hogy finish, de a telefon nem akart újraindulni, csak a led világított fehéren. 5 perc várakozás után kihúztam az USB kábelt, de most nem reagál semmire. Ha visszadugom az usb kábelt csak fehéren világít.
-
zenwalk
senior tag
válasz
Moleman #5590 üzenetére
Az RSDLite telepítéséig jutottam el
hibaüzenet: The installer has encountered an unexpected error installing this package.This may indicate a problem with this package. The error code is 2738.
Az egyel korábbi (5.6.4) verzióra is ugyan ezt a hibát dobja ki. Próbáltam másik meghajtóra telepíteni, de semmi. -
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Fel szeretném tenni a motorola defymre a gyári romot. Most nem tudom, hogy milyen van rajta. Tudnátok segíteni, akár egy linkkel is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest