- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor 2-3 nap "távlatából"
Amire én használom a telefont, eddig nem vettem észre különbséget, ugyanúgy hasít ez is mint a euroskank, lagolás, fagyás, újraindulás egyszer sem volt, azok a programok mind mennek amiket én használok (játék mondjuk egy sincs, arról nem tudok nyilatkozni), tetszik nagyon a jb kinézet (de ezt gondolom a euroskank- el is meg lehet tenni), olyan mint ha kicsit kevesebb szabad ram lenne, de a használatban ennek nem láttam semmi hátrányát.
Ha eszembe jut még valami, írok -
törölt tag
Köszi, akkor ezeket még felrakom.
1-2 nap múlva véleményezem, eddig sok különbséget nem fedeztem fel benne, az, hogy esetleg mennyivel gyorsabb egyik mint a másik szerintem nem lehet észrevenni (vagyis én nem veszem észre), a benchmark -ok meg soha nem érdekeltek.
Az euroskank nagyon jól működött, egyetlen fagyás sem volt, egy apróság jelentkezett néha, usb -ről nem volt hajlandó tölteni időnként csak telefon restart után :/ (nálad szerintem "csak" a töltőfej adta meg magát, gyakori probléma), meglátjuk ez a maniac mivel tud többet/kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest