Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Ha csak az minél hosszabb készenléti idő, és a minél kisebb akkuhasználat a szempont, melyik a legjobb ROM Defyre?
Köszönöm a váalszt--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
ko9
addikt
válasz domerator #13677 üzenetére
Persze beállítottam. Win7 beállításainál meg is osztottam a netet, azóta azt írja ki a Market, hogy időtúllépés... Lehet szerzek valahonnan egy Pro-t
Szerk.: Letiltottam a VIPRE tűzfalát, egyből megy minden...
Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz domerator #13658 üzenetére
Köszönöm, felraktam, a teló csatlakozik is, csak nem kap netet. Valamit Win7-en nem kell állítani pluszban?
Szerk.: Pingelni tudom, vagyis a hálózat jó.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz domerator #13648 üzenetére
Hanyas verzióval van/volt bajod? Mert nekem csatlakozik, de a Market pl nem tölt be (3.1.0.21402)
-
ko9
addikt
Szóval ez a gépet váltosztatja routerré. Ez a Connectify progi? Mert ennek utánnanézek. Akkor telóra semmi plusz nem kell?
-
-
ko9
addikt
válasz Kendek #13609 üzenetére
Akkor biztos az lehet, hogy bizonyos CG-k nincsennek benne a kiadott ROMokba. Nem tudom milyen titkok vannak benne. Érdekes.
-
ko9
addikt
válasz Kendek #13604 üzenetére
Az úgy érdekes. Én igazából SBF flashelésben E398as időkben voltam benne. Akkoriban voltak olyan "FullFlash" Romok, amiben bennevolt az összes CG, ha üresen is, de benne volt. Ezekkel "takarítottuk" egy-egy félreflashelt művelet után a flashmemóriát. Lehet hogy a mostani SBF-ek, vagy amiket te próbáltál nem teljesek, 1-2 CG kimaradt belőle, és pont az, amiben neked hibád volt.
-
ko9
addikt
válasz carbapenem #13598 üzenetére
Motorolákat mindig is problémás volt teljesen téglásítani. RSD Lite hányszor kihúzott már a pácból te jó ég
-
ko9
addikt
Sok off mögé kerültem, valaki nekem?
-
ko9
addikt
Üdv!
rum-cajsz-tól kaptam egy olyan infót, miszerint a Defynél Ramdisk-kel kerülik ki a zárt bootloadert. Valaki tudna erről a módszerről egy ismertető adni nekem?
Konkrétan egy hasonló módszert szeretnék kipróbálni egy másik, nem nyitható Bootloaderes telefonon. Az érdekelne, hogy ez hogy működik, hogyan hozható létre, stb.
Ha esetleg egy linket kaphatok ennek a létrehozási módszeréről, a módszernek a kifejlesztéséről, stb. Annyit tudok, hogy ez Defyn manapság elég könnyű megoldani (Root - 2nd Init - ClockworkMod Recovery), de más konkrétumot nem...
Köszönöm előre is a segítséget--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest