Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Sajátos
csendes tag
válasz wiggen123 #46545 üzenetére
Jót derültem a kerdeseiden, azonban, hogy valaszoljak is, a Defy mar semmit nem fog megerni, egyreszt, mert a hardvere mar sajnos gyenge, illetve bar a Motorola megtehette volna, de elvetette a bootloader nyitast. Az, hogy ilyen nagy felhajtas van a telo korul, az csak is annak koszonheto, hogy van par ember, gondolok itt Q. es E.-ra akik lehetove tettek, hogy a Defy megerje a Froyot es a JB-et egyarant. De sajnos az ido mar eljart felette.
Szoval a Defyn csak annyi valtozas lesz, amennyit a userek kihoznak belole, a Motorolaek meg lesesz_rjak, inkabb kihoztak a Defy+-t csak azert, hogy ujabb Android verziot kapjon a Defy sorozat, persze uzletileg jo, gondolom en, de az is biztos, hogy ha lehetosegem engedi a Nexus S lesz a kovetkezo telom.
-
Sajátos
csendes tag
válasz StefanBraun #46341 üzenetére
Szia, a paranoidandroidnak az a lenyege, hogy minden egyes alkalmazasnak kulon tudod beallitani a felbontasat vagy mit, jopofa de ahogy te is irtad, ez mar sok a Defynek.
Hogy valaszoljak a masik kerdesedre is, a CM9et nem fejleszti senki, ez annyit tesz, hogy se Q se E. A CM10 viszont már teljesen tökéletes mindennapi használatra, nálam nem produkal semmi szokatlant, hotboot vagy restartot. Mostanaban, kb egy hónapja is E hanyagol minket, mert lett neki valami uj Samuja, szoval csak Q van, o viszont megallas nelkul csinalja, hihetetlen, szoval QCMX mindenkepp.
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok, ajánlom mindenki figyelmebe az uj QCM10, nagyon jo lett, nalam antutuban, elso futtatasra 2698 pontot ert el, ez a 3. verzio nalam, ami jobban teljesit, mint a CM7 (antutu alapjan).
U.I.: igen 2x toltotte fel Quarx a 04.09et, mert a legelso verzio utan, nem ment a touchscreen.
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok lenne egy viszonylag egyszeru kerdesem, tehat tegyuk fel, hogy van egy gyari 2.2-es rendszerunk, amit rootolunk, majd pl. Titanium Backup-al letorlunk nehany gyari appot, ami nem kell, na ha most ezutan belepek a CWM-be es tolok egy Wipe Data akkor nekem a torolt alkakmazasok visszakerulnek? o.O
Aki erdekelt JB aka CM10ben, az szemezze tekintetet Quarkxra, a forum mar izzik, elvileg nagy dobas lesz kovetkezo QCMX!
-
Sajátos
csendes tag
válasz somi52 #45666 üzenetére
Köszi a valaszod, amugy a kerdesem az lenne, illetve a problemam, hogy az orat kozepre akarom betenni, ehhez van is tutorial,meg is csinalom, de a vegeredmeny az, hogy nincs statusbar, most nem tudom, h mi a hiba. En arra gyanakszom, hogy baksmali kozben az a sok hibauzenet amit kiir nem tesz jot neki o.O pedig azt hasznalom, amivel a guide iroja is dolgozik. Nem ertem...
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok, valakinek van jártassága pl. a systemui.apk fájl szerkesztésében?
Eddig akár hányszor szerkesztettem, mindig az lett a vege, hogy eltunt a statusbar.Apktool
Apkmultitool
ezeket hasznalom a smali, backsmali es az alairashoz.Megkoszonnem, ha valaki tudna segiteni.
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
válasz #35202114 #44986 üzenetére
ez most lehet, hogy csak felreertes lesz, de nekem is vilagit halványan, de az (nalam) nem a led, hanem a kozelsegerzekelo (gondolom en) a led az e mellett van 3 mm balra.
tárgytalan, nem gondoltam am, hogy nem tudod megkülönboztetni!
nálam bootolás közben villan egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
A Q féle 17.08 CMX nagyon jól muzsikál nálam, AnTuTuban 2696 pont elsö futtatásra, RAMból 213mb szabad! persze HW selectorral minden kiszedve, kiveve Browser.
-
Sajátos
csendes tag
-
Sajátos
csendes tag
válasz tarnagy #44473 üzenetére
Én is az altalad emlitett romon vagyok, amit en tudok javasolni, hogy HWA selectorral minden app mellol szedd ki a pipat, nekem Browsernel ott van, allitolag segit, aztan recoveryben, cpu settings, boosted, es nyugodtan alul feszelheted, nekem: 17,32,52 a Vsel ertekek.
Illetve Settings, Developer optionsba lehet, olyat, hogy 1-2-3-4 vagy ne legyen background process az is segithet.
Illetve memory managment, allow purging...
Vagy supercharger, de sztem boven eleg a cpuig beallitani a dolgokat. -
Sajátos
csendes tag
válasz KaiotEch #44466 üzenetére
Sztem elneztel vmit, gappsba nem volt, de miert is lenne fajlkezelö!? ha jol emlekszem akkor E. nem tette bele a CM10 romjaba, pontosabban a legutolso E. romban nem volt benne (amit en feltettem), Q. romjaiban van!
Am minimal Q. fele gappsot tobben is favorizaljak xda-n.A masik, meg, hogy egy szavad nem lehet E.-ra! Csak örülj neki, hogy a Defyden lehet JB, ha meg nem tetszik, akkor CM7 vagy Froyo.
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
Hamarosan uj nightly a quarx2k.ru-n (12.08)
Auto-backup battd, Port phone features from cm9, Add national data roaming and make it optional (from AOKP).
-
Sajátos
csendes tag
válasz Dojjcyka #44277 üzenetére
A CM10, kicsit több, mint egy skin ^^
A wifi, nalam nem rosszalkodik (10.08) de sztem az Avoid poor connection beallitas a gond, ezt Advanced Wifinel lehet kikapcsolni.
En akksi kalibralast (wipe batt stat) nem hasznalok CM9óta, sztem felesleges.
Frissiteni a progival nem lehet, csak letolteni a zipet.
Apollo zenelejatszo.
A droidsshdval pedig a pcdrol tudsz parancsokat futtatni a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
Én mar irtam Quarkxnak, de eddig semmi, persze nem PM volt, Wajkra is gondoltam, mert Ö megiscsak kozelebbi szemely.
Nekem szemely szerint ez a vibralas illetve a notLED lenne a fontos, jelenleg CMX alatt egyiksem megy :\ LEDbe mar beletorodtem, h valoszinu, hogy mas a hardvere a defymnek, vagy nem tudom, de a lenyeg, hogy nem megy korrektul.
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni!
Közelebbröl, keresek egy "baksmali"-t illetve utana, gondolom szuksegem lesz egy "smali"-ra is. Utana neztem, fogalmam is van, egy keves, hogy mi celt szolgalnak.
Ha valaki tudna adni egy tippet, hogy hol talalalok olyan programokat, annak halas lennek. Windows XP a futtato kornyezet, illetve .apk az allomany!Konkretan ezt szeretnem megcsinalni JB-re:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28621811&postcount=1Elore is köszönöm.
-
-
Sajátos
csendes tag
-
Sajátos
csendes tag
válasz ccs2929 #42850 üzenetére
SEGÍTSÉG
talán így többen elolvassák teljesen jó, én eddig a CM9 7.14-ein voltam, de a CM10 7.26-odikai, nálam teljesen hibátlan, és jobban teljesít, mint az előző CM9.
Viszont van egy annoying feature-e a CM9 és sajna a CM10-nek is nálam, mégpedig az, hogy a Notification light-ot hiába állítom át Always ON-ra, az attól függetlenül villog szóval lenne valaki, olyan szíves és megnézné, hogy nála is csinálja-e ezt a CM9 v. CM10 alatt a LED?
U.I.: még egy dolog, a CM9 és CM10-nél is a LED színét nem lehet beállítani csak zöldre vagy csak kékre, mert azt ugye soha nem találom el, a piros az megy de valaki véletlenül nem tudja, hogy hol van ez a romon belül? melyik fájlba írja bele a LED színét?
Ja még egy dolog, nálam bármelyik programot is használom arra, hogy a LED-et vezéreljem, az mindig villog, a hajam eldobom tőle, ez engem oly annyira idegesít, hogy csak ezért gondolkozom a CM7-en
Előre is köszönöm!
-
Sajátos
csendes tag
válasz chesterboy #37623 üzenetére
ha rákeresel a "titanium" szóra találni fogsz egy .dex vagy .odex kiterjesztésű fájlt, azt törölve,
nekemhavernak megszűnt a hiba -
Sajátos
csendes tag
-
Sajátos
csendes tag
válasz polcsa #33152 üzenetére
Mozzarella korábban leírta, hogy mit jelent. Akkor az lett a megállapítás, hogy Maniac (vs. FuZZ_) a hozzáértőbb és úgymond szerénységből írja ki, hogy KANG-os verziót csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
válasz tarnagy #30154 üzenetére
Én kezdtem letörölgettem TB-al, de mostmár nem érdekel fent hagyom, ha googleba beírod, akkor nagyjából választ is kapsz a kérdésedre, hogy mi ez.
Ha jól értem, akkor te/ön a FuZZ_ féle KANG-os CM7.2 használod, hogyha lesz kedved próbáld ki a Maniac félét is, nekem érzésre jobb.
Ebben az xda-s topicban, pedig össze van szedve mindig a legújabb, de gondolom nem írok újat. -
Sajátos
csendes tag
Sziasztok, valakinek lenne valami ötlete azzal kapcsolatban, hogy a FuZZ_ féle CM7.2-ben miért, és a Maniac féle 7.2-ben miért nem megy a "Mute camera focus" opció. Hogyha valaki tudna valami ésszerűt mondani, nagyon hálás lennék érte.
U.I.: mindkettőből kipróbáltam a mait, de csak a FuZZ_ félében működik helyesen, pedig egy helyről van fordítva állítólag, vagy mi.
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok, tegnap felraktam a maniac féle romot, egy a bajom, hogy a settingsben hiába kapcsolom ki az autofocus hangját, az ugyan úgy van lenne valaki szíves megnézni, hogy nála is fenn áll-e ez.
A FuZZ_ féle Euroskank KANG-osban ez az opció hibátlanul működött.
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest