- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Tudtok ics-t vagy gingeres romot gyári ics launcherrel ?
jelenleg cm 7.1 van adw-vel ehelyett kéne valami, és még egy kérdés gta3 nektek hogy fut nekem elég lassú az egész pedig 1ghz-n megy a telo, illetve mi a progi amivel tudok rendesen kártyát tesztelni lehet az a lassú arra is gondoltam, más nagyobb game pofásan megy, lehet ennek kell a nagyobb olvasás. -
ADAM1337
nagyúr
köszi rálesek tuti valami class2-es karim lehet mert elég gyanús.
Most a jordan féle cm7.1 stable van fent gb kerneles, és minden más baromi gyors, illetve most játszottam egy keveset és ahol már mozogtam ott megfelelő volt a gyorsaság szal vbuffer lagg feelingje van kicsit. -
ADAM1337
nagyúr
válasz hodostamas #44465 üzenetére
Ezeket hol találom illetve érem el ?
-
ADAM1337
nagyúr
Az mitől lehet hogy bealszik a wifi, pl bármi telepítésénél ahol letölteni kell még látom h megy le a sávszél aztán megáll, de pl stream-nél meg folyamatos pl netrádió skype ott nincs semmi gond, csak az ilyen appon belüli letöltéskor, lehet a rom hibája ?
Ilyenkor home és wifi ki-be és vissza tabolok az appba és megint jó amúgy.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
1,5 napnyi romolgatás után még nem találtam rendes 2.3.7-et.
wiuisok bill zár feloldásba fc-znek egyik jó volt de a kamera nem csinált semmit. próbáltam cm9-es ics-t is meg wiui-st azok borzalmasak felhasználhatóságra + a bill-ek fényerejét valamiért a display-el együtt szabályozza és ki-be kell kapcsolgatni az automata fényerőt h visszajöjjön a bill háttér világítása.
Csak egy átlagos elvárásom van 2.3.7 legyen, minden funkció működjön megfelelően, tudtok esetleg valami kultur romot ajánlani ?[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Nah megvan a végleges romom, CM10 nightly 2012 08 17.-ei.
Eddig nem tapasztaltam hibát, tény hogy nem egy cm7.1 sebességre, de egész jó hibát még nem találtam nincs bill fényerő eldobálás se, kamera is jó, wifi se szakad, appok mennek rajta, még tesztelem pár napig utána írok véglegest róla. -
ADAM1337
nagyúr
Egy aktuális 0-s romról hogy tudok lementeni mindent ?
Pl hogy ne kelljen mindent beállítanom rom install után és a launcher settings is bent maradjon, a rom sajátja ugye. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Nah úgy fest a cm10-ben a 22.-eiben több szabad ram van már eddig 100 körül mocorgott üresjáratban most jobb a szitu:
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest