Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Nem kötekedésképp, de a jelenlegi töltőt ugye naponta használod (max. 2 nap), míg a régi telefonoknál 3-4-5 naponta kellett használni, akkor is csak töltésre, ma meg lehet, hogy azon lóg egész nap a telefon, mert etetni kell a netmegosztás miatt pl. Ezzel a használattal persze, hogy sokkal kevesebb ideig bírja, ezért sem mernek a gyártók az akksira és a töltőre fél-1 évnél hosszabb garanciát adni még notebook-oknál sem, csak az új extra technológiásokra már, de ott az akksi ára annyi, mint egy alsó kategóriás komplett gép.
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
Én meg pont fordítva vagyok! Soha nem szerettem a Motorola termékeit, de amióta Defym van (lassan 2 éve), nagyon megkedveltem! Igaz, nekem a töltőmmel semmi gondom sincs(egyenlőre)! Sőt, nagyon tetszik, hogy a töltő egyben adatkábel is, nem is értem, más gyártók miért nem ilyen töltőket gyártanak!? A telefonnal inkább volt gondom, 4-szer volt szervizben (3-szor) hangszóró hiba miatt, de a szerviz is nagyon korrekt volt, így tényleg meg vagyok elégedve a Motorolával! Persze, ez csak az én véleményem!
Mindenkinek bocsi a nem éppen mélyvíz témájú hozzászolásért, de úgy gondoltam, ezt el kell itt mondanom!Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest