Hirdetés
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
apika05 #21090 üzenetére
Szia,
Totalcommanderben a beállításaiban a zip tömörítést állítsd 0-ra.
Ha TC-ben ezután megnyitod a rom zipjét az egyik ablakban, akkor látod a system mappát, abban az app mappát. Onnan törölhetsz alkalmazásokat, amik nem kellenek. Vigyázz... nehogy olyat törölj, ami más feladathoz is kell a romnak: pl. zenelejátszó, galéria, stb.
Hozzáadni ugyanígy a másik ablakból lehet apk-kat F5 másolással, de!!! Mindenekelőtt gondolom van winrar is a gépeden. Én azzal társítottam az apk-kat. Ha hozzá akarsz adni valamilyen appot, akkor azt egyrészt bemásolod úgy ahogy van a system mappába, de meg kell nyitni winrarral és ha tartalmaz lib mappát, akkor az abban levő fájlokat még pluszban be kell másolni a romban levő lib mappába (az is a systemben van, csakúgy mint az app mappa).
Néhány alkalmazás beépítve a systembe nagyon buta színösszeállítással jelenhet meg a feltelepített romban (pl. root explorer a miui romba belerakva szürkén fehér betűkkel jelenik meg, míg utólag telepítve tökéletesen), tehát amondó vagyok, hogy érdemesebb (nem kényelmesebb) utólag telepíteni ami kell.
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forrmell.enn
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Stellar Blade
- Autós kamerák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest