- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5954 üzenetére
nekem alapvetően ott a baj hogy levitték 800cc-re 1 iltyóról.
az utcai motorok nem 800cc irányba mennek, hanem úgy tűnik beálltak az 1 lityósra.
tc-t kukába rakni, bár azon se csodálkoznék ha egyik évben megjelennének az utcai kikapcsolható tc-s motorok...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
válasz #70869248 #5935 üzenetére
Csak ne legyen késő mire "betalálnak"...
Amúgy előző szezonban nem éppen az volt a jellemző, hogy:"mindig késve találnak rá a jó beállra"más...
nem lehet valahogy leváltani az eurosport két magyar kommentátorát? Olyan fa****gokat mondanak rendszeresen, hogy lefejelem a TV-t.
Rossi tényleg egy korszakos nagy pilóta ez vitathatatlan, de azért úgy benyalni neki ahogy az a két bohóc teszi... már nevetséges....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz #70869248 #5909 üzenetére
Le a kalappal Edwards előtt! Óriási idővel nyert, bár a futam nem lesz az övé.....
Rossi és Stoner csak azt hozták ami várható tőlük, Lorenzo pedig csodát művelt. Pedrosa jobban indult, mint ahogy végzett de a futamon ott lesz. A Rossi, Stoner, Pedrosa triumvirátusból lesz szerintem a győztes, viszont százezerrel szurkolok, hogy Lorenzo kibírja végig a futamot és ha így lesz akkor nem tartom lehetetlennek, hogy ott végezzen ahonnan indul.
........persze ez kissebb csoda volna!........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz #70869248 #5901 üzenetére
Természetesen igazad van, de rengetegszer előfordult már hasonló....
Ahogy Lorenzot ismerem, ha tud felül holnap, persze ez hosszútávon lehet káros is. De hát ez profi sport, ő meg holtversenyben vezeti a pontversenyt.... Egy ilyen kiélezett helyzetben 1-2 kihagyott verseny akár VB címbe is kerülhet.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz #70869248 #5889 üzenetére
Tutira veszem, hogy Lorenzo ott lesz a holnapi kvalifikáción!
Persze a pol most nem reális...... Az lesz a csoda ha végig bírja a futamot és netalán pontokat is szerez. Én szurkolok neki nagyon!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
törölt tag
válasz #70869248 #5876 üzenetére
szintén youtube:
Pedrosa a játékteremben -
Integra
titán
-
@rglaaf
veterán
válasz #70869248 #5846 üzenetére
checa nagyot ment a rontott rajt után ,és az utolsó kanyarban olyen minden mind1 alapon bement,és a bukást ő már nem de neukirchner talán még megaakdályozhatta volna ha kicsit rálép a fékre de ugyan hogy lehetne elvárni ha a befutó következik a kanyar után,de azét mindet összevetve jó futam volt biaggi meg hát
PSN:BiZzare_0 ️
-
Face8814
őstag
válasz #70869248 #5842 üzenetére
Üdv Mindenkinek.
Egy másik fórumból idézet:
A szerkesztők figyelmébe ajánlanám a következő hírt (forrás: marca.com): Aunque en un principio pareció que las ganas de lograr la victoria de Simoncelli podían más que la sensatez, el hecho cierto fue que el esfuerzo realizado por las mecánicas hizo rendir el alma a la Aprilia de Bautista, quien cuando iba líder con Simoncelli pegado a su rueda, gripó el motor de su moto y al quedarse frenado repentinamente en una zona en la que su rival no se lo esperaba, éste literalmente se lo comió y ambos acabaron en el suelo. MAGYARUL: Bautista motorja beállt, a lehető legrosszabb helyen, egy kanyar közepén, és Simoncelli már nem tudta elkerülni az ütközést. Bár elsőre úgy tűnt, nem az olasz hibája volt az ütközés, hanem a technikáé.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5836 üzenetére
én meglepődtem hogy a honda hogy összekapta magát a semmiből..
viszont az érdekes, hogy hayden fejlesztett meg lemotorozta a bringáról a kerekeket is, és erre róza ráül a vasra és nyer..yamaha tavaly óriásit fejlesztett mellé, ahogy a honda is
de érdekes hogy most mégis a honda lett jobb talán, ami engem meglep.
hogy aztán a gumik megint mit és hogy befolyásolnak...dovi meglepetés most is, de tózlend azért nem kímél senkit sem
melandri? nem tudom lehet, hogy nem fogja a szezont kihúzni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5834 üzenetére
uhhhh, az nem volt semmi!!!
épp fater noteszát installáltam újra komplett és csak arra lettem figyelmes hogy a julian egy irdatlan nagyot üvölt, ojojojjjjjjj!!!!!
csak a slomot láttam, hát nem semmi, tényleg ijesztő volt.
de azt is mutatták, amikor colin leesett kanyarban a motorról és a térde beszorult és visszaült a motorra és tovább ment..ami meggyőző volt most, az róza volt. borzalmasan ledarálta a népet..
kemény szezon lesz ez készi előtt és rossi a másik meglepetés, ahogy szokja a bridge gummát!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5795 üzenetére
én sem akarom, cska már annyira bosszantó...
akarva akaratlanul is.. de persze én sem gondolom ezt..talma nemsokára reklámban nyomatja a búráját azzal a kevés hajával
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #5786 üzenetére
b@szki, jól gondolkodol ember.. ez még fel sem merült bennem, tán mert annyira nyílvánvaló.
ez alapján fix, hogy vale megint sikítani fog csakhogy nem hiszem hogy ez majd ér vmit.
sztem a fiatalokat fogják nyomni,pláne h a rossi nimbusz kicsit ledölt és a kölök képü nagyon fiatalon tudott vb lenni. arról meg nem is kell beszélni nyalóka mögött mekkora tolólapát van -
Integra
titán
válasz #70869248 #5754 üzenetére
akkor sürgősen vállalja be az idei motort még szar állapotban is, mert ennél csak jobb eredményt tudhat vele..
rossi valszeg pislogott egyet, hogy hogy odakenték a zöldfülűek
nem adok sok időt melandrinak sajna, ez így nagyon kevés.
lorenzo bitangul ment és kemény, de akkor is utálom
dovi nagy volt a végén, nagyon ügyes és tózlend is remény!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
-
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #5647 üzenetére
aha szval vigyori gyerek vitte a bömöst, na nem baj..
azért én reménykedem, hogy a gyári ducatin való fejlesztés csere-bere néha egy kicsit zsákutca lesz és így együtt maradnak a ducatik.
azt mondjuk nem nagyon értem miért pont fabrizio került a xerox ducira?
sztem melléfogtak megint, igaz a ké xerox duc sose volt egyforma sztem.. -
Integra
titán
válasz #70869248 #5647 üzenetére
csak bírja a motorja, nickyn semmi se fog múlni!!!
igazából arra leszek kíváncsi hogy stoner hogy fogja bírni a dogfight-ot, mert tavaly nem igazán volt benne része.. akkor azért sok minden kifog derülni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5612 üzenetére
schumi indul az olasz gp-n?
jó lesz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5590 üzenetére
nálam nagy a para a micselin miatt hogy mi lesz... a fél mezőny megszívja ha nem kapják össze magukat. és nicky az interjújában elég sok mindenről elmondta kereken mi a szitu..
most összekapják a régi csapatot ripsz-ropsz?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5585 üzenetére
szerintem is.
de nagyon akar. főleg most, hogy csak azért is megmutatja a hrc-nek hogy bekaphatják pedrózával...
de ahogy olvasom a pneumatikus motorral befürödtek, úgyhogy kapásból hátránnyal kezdik az idei szezont.. és ha a pneumatikus motorok megindulnak és a fejlesztés továbbra is sikeres lesz, akkor kb leírhatják az évet is akár...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5581 üzenetére
szirintem olyan sityak nem lesz biztonsági okokból. gondolj bele hogy ha bukik és beakad vagy megakad valahogy egy olyan sityak.... uhh, bele se gondolok inkább
hát lol, rossi is megéri azért a pénzét, csak-csak előbújnak belőle azok a dolgai amikről annyit beszéltünk, főleg most, hogy nem ő a no.1.... nehezen viseli.
meg hát látja hogy stoner vevő az ilyenre, amig mások le se szarják ezt a csipkelődését..
majd folyik eleget még a vér a pályán...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz #70869248 #5545 üzenetére
ja, és harmadik nap:
1. HAYDEN, REPSOL HRC - 02'00.326 / 77 kör
2. STONER, DUCATI MARLBORO - 02'00.660 / 27
3. LORENZO, FIAT YAMAHA - 02'00.766 / 63
4. EDWARDS, YAMAHA TECH3 - 02'01.179 / 34
5. HOPKINS, KAWASAKI RACING - 02'01.198 / 42
6. ROSSI, FIAT YAMAHA - 02'01.425 / 48
7. DOVIZIOSO, JiR TEAM SCOT - 02'01.447 / 51
8. TOSELAND, YAMAHA TECH3 - 02'01.745 / 45
9. VERMEULEN, RIZLA SUZUKI - 02'01.748 / 70
10. CAPIROSSI, RIZLA SUZUKI - 02'01.778 / 62
11. DE PUNIET, LCR HONDA - 02'01.873 / 56
12. NAKANO, HONDA GRESINI - 02'02.032 / 38
13. DE ANGELIS, HONDA GRESINI - 02'02.198 / 37
14. MELANDRI, DUCATI MARLBORO - 02'02.725 / 58
15. WEST, KAWASAKI RACING - 02'02.978 / 39
16. ELIAS, ALICE TEAM - 02'02.995 / 67
17. JACQUE, KAWASAKI RACING - 02'03.030 / 40
18. GUINTOLI, ALICE TEAM - 02'03.628 / 39
19. CANEPA, DUCATI TEST - 02'03.703 / 49
20. SERIZAWA, KAWASAKI RACING - 02'04.354 / 27forrás:motogphírek.hu
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Integra
titán
válasz #70869248 #5475 üzenetére
gyűlnek a férgek...
ez magyarország 2007...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...