Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Cathfaern #18 üzenetére
Pontosan így van. Viszont ezeknek a játékoknak a (szerencsére egyre rövidülő) listájával tele a net. Ha valakinek a listán szereplő játékoknál sokkal többel van gondja, akkor nem a Catalyst háza táján kell szétnézni, hanem több szempontból letesztelni a rendszer stabilitását. Nekem még egyikkel se volt különösebb gondom, vagy ugyanaz volt mindegyikkel.:) Igaz, hogy elég keveset játszok, de ott se és videók alakítgatása alatt se problémázott egyik ATi kártyám + ismerősök kártyái sem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
burgatshow #13 üzenetére
Azokkal a játékokkal sincs gondod, amivel dpetiba-nak igen? Mert a Catalyst-oknak nem olyan hibái vannak, hogy ez a Cat rossz, ez meg jó, hanem valamelyikkel bizonyos játékok bug-osak.
-
dpetiba
aktív tag
Pedig látod itt kettőnknek is problémája van a verziókkal. Akkor lehet, hogy gyártófüggő lenne a Catalyst stabilitás?
-
Hyperion
senior tag
Nekem gondok voltak a 3.10 elötti driverekkel a Call of Duty alatt..Állandóan beugrott a VPU recover...utánanéztem az ati honlapján és azt írták, hogy a 3.10-ben orvosolták a bug-ot...és lássatok csodát!!! azóta müxik..Gyorsabb nem lett, de legalább stabilabb :) meg ugy tudom, hogy ebben van valami istenkirály OpenGL cuccos..
-
Agyzuzo
addikt
A 02.1-es Catalyst-tól kezdve mindegyik volt már a gépemen és egyikkel se volt probléma. Most épp a 03.10-es megy és az is faxa. Nem tudom mit kell ezen ennyit parázni, ez nem nVidia. :P
-
sarti
csendes tag
Nekem is gondok voltak a driverekkel.
3.9-est adtak a 9600pro-hoz, azzal jó volt. Feltettem a 3.10-est és azzal minden game fagyott. Próbáltam a 3.8-ast és az omegát is, ugyanaz.
Nekem csak a 3.9-es driver jó :F -
dpetiba
aktív tag
Természetesen azzal szedtem le. Szerintem az hülyeség, hogy másnak nincs gondja, mert már egy pár helyen olvastam, hogy valamelyik verzió nem jól másnál sem.
-
dpetiba
aktív tag
A követekző a konfigom, ami nincs húzva: 2400+, 512 DDR, PowerColor 9600 pro. A problémám a Catalystekkel, hogy a gyári 3.6-nál hibák voltak néhány játéknál. A 3.7-el nem nagyon volt gondom. Utána felraktam a 3.8-at és a Battlefield bugos lett. Ugyanígy volt a 3.9-el is. Most felraktam a 3.10-et, de azzal meg a Hidden & Dangerous2 csattra lefagy, de úgy, hogy a CTRL+ALT+DEL-re sem válaszol a gép.
A kérdésem, hogy most akkor melyik van másoknak???????????
Akkor most ezek szerint a Cat 3.7-et kell fennhagynom, hogy a játékok menjenek rendesen?
Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest