- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Úgy emlékszem, mára volt tervezve egy war, van már valami konkrétum?
-
Peat;)
veterán
UP-holnap játszani szeretnék ph-s arcokkal:)
-
Peat;)
veterán
Mennek még a partik? Most fogom felrakni(nyáron már nyomtam:) ), remélem lesznek magyar serverek, Die megnéztem az oldalad de még nincs kint időpont, ha kintlesz oda bárki mehet játszani vagy kell kód?
-
Die
csendes tag
Thom Smiley: Leveled ment!!! Ma 3kor lesz a war!
193.225.224.199:27961 -
Die
csendes tag
Ma lesz az első warunk!!!!!
-
Die
csendes tag
Ma kiírom az oldalra mikor lesz találkozó és melyik szerveren.
-
Die
csendes tag
Még senki nem jött:(
-
Die
csendes tag
Menjetek ide: [L]http://solidarity-clan.uw.hu[/L]
Elindult a szerver (még csak teszt)!!!!
Az IP és a belépési kód az oldalon!
Ha felmegy valaki megyek utánna:) -
Die
csendes tag
Na azért csak összejött a találka. Végül anaqer is megjelent...:)
Holnap (30-án) is lesz egy szerver kóddal amit én csinálok. Információkat a klánoldalon olvashatjátok majd... -
Nagyon érdekes, itt vagyok tök egyedül a radaron... IP stimmel. :F
-
tényleg full. legalábbis nekem azt irja.
-
az elöbb még fullon volt.
-
Die
csendes tag
A klán oldalán:
''2003 december 29
VÁLTOZÁS!Ma 20:00-kor Ezen a szerveren van találkozó: 217.158.151.16:27961
Megkérek mindenkit, hogy aki a klánba tartozik írja oda a neve elé ezt: ''[SC] Név''.
Az ''[SC]'' jelölés jelentése a következő: Solidarity Clan. A ''Név''-hez meg a klánnevedet írd.
például így nézek ki én: [SC] Nonix.'' -
Club
őstag
A dolog érdekelne engem is, de sajna otthoni dial-up kapcsolattal nemvalószínű hogy ez nekem menne:(
Pedig de jó volna..... -
Die
csendes tag
Frissült az oldal. Van már fórum is!
-
Die
csendes tag
Na most voltam fent a szerveren. Mikor felléptem senki nem volt rajta, de fél óra múlva már 10-en voltunk. Szerintem akkor jó lesz ez: 193.86.103.106
Szerk: Aki ráér és szeretne játszani egy jót, az jöjjön fel erre a szerverre 20:00-kor! Én ott leszek!!!
[Szerkesztve] -
Die
csendes tag
Alakulgat a klán. Elég sokan vagyunk már (de még nem elegen). Szerintem most a fő probléma az, hogy fogalmam nincs hogyan tudnám összehozni a csapatot. Valami közös találka hely kéne, mondjuk valami chat féle. Remélem ezek a problémák meg fognak oldodni a közeljővőben!
ui: Akinek van ICQ-ja vagy messengere az kérem kuldje el a számát, illetve emiljét a solidarity-clan@freemail.hu-ra. Köszönöm! -
Jano
senior tag
Nem igazán vagyok nagy játékos de egyszer-kétszer felnézhetnék a leendő szerverre főleg ha levédenétek jelszóval a jó szerverek úgy is mindig tele vannak.
-
Die
csendes tag
Ha valaki nagyon nem szeretné kiíratni az életkorát az se baj... ...az a lényeg hogy sokan legyünk és mindig ráérjen 10 emberke mondjuk.
-
Akkor más inkább [PH!] klánt kellene alakítani, nem?
-
burgatshow
veterán
mél ment!
-
Die
csendes tag
Bocsi, de eddig mindenki ilyen 16 év körüli, de ettől még jöhetnek tapasztalt rókák is:))
-
Die
csendes tag
Anager és Thom Smiley, még nem küldtetek jelentkezési e-mail-t. (Eggyel feljebb leírtam mit kell tennetek)
-
Die
csendes tag
Nagyon örülök, hogy ekkora érdeklődés van! Ha jelentkezni szeretnétek, akkor azt ''hivatalosan'' a solidarity-clan@freemail.hu-ra küldjétek el MINDEN fontos adattal eggyütt (ezek le vannak írva az oldalon a ''Kapcsolat'' linknél).
Most készül az oldalra a fórum és a chat is és akkor már jobban meg lehet, majd szervezni a találkákat. Amúgy engem el tudtok érni messengeren: phonix90@msn.com.
ui: Várom a többi leendő klántagokat! -
burgatshow
veterán
Én is belépnék!! :))
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Nyugi, meg fog az alakulni!
Ha értenék hozzá, akkor jelentkeznék, de mivel nem vagyok 24/7 gépközelben, meg életemben tegnapelőtt játszottam vele elősször, így valszeg rontanáma csapat összhangját.
De pölö ott van anager, -=vicces=-, Thom Smiley, akik vágják már a játékot, ha ide betévednek, akkor rájuk lehet, hogy majd számíthatsz.
w: Balu -
Die
csendes tag
Remélem még ebben az évben összeáll egy kisebb csapat...:)
-
Die
csendes tag
Sziasztok!
Most alakult egy Wolfenstein: Enemy Territory klán! Mindenkit várok az oldalra akit érdekel is és itt a fórumon hozzá is szólhattok, hogy mit kéne alakitani pl. az oldalon...stb.
cím: [L]http://solidarity-clan.uw.hu[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest