- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
válasz
kill_switch #722 üzenetére
Tudom csak nyomokban esetleg, ez se az az MK1 amit 4 floppy-n vittem haza a 486-os PC-be
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #691 üzenetére
jah
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #656 üzenetére
Kibirnám nélküle.....a játékon már nem nyomna felfelé pár új karakter sem....
-
gabor7th
addikt
válasz
kill_switch #656 üzenetére
Kösz az infót!
-
gabor7th
addikt
válasz
kill_switch #651 üzenetére
És te tudod mikor jön Story DLC?
-
válasz
kill_switch #653 üzenetére
Pedig meg lehetne csinálni ezt úgyis, h. izgalmas legyen és a jutalmaknak is legyen vmi értelme, de kb. annyi erőfeszítést tettek ebbe is, mint a skinekbe.
-
válasz
kill_switch #651 üzenetére
Szép összefoglaló, egyetértek mindennel.
A karakter mastery szintezés tényleg 1 rossz vicc, nekem is 2 maxos kameóm és majdnem 2 maxos fő karim van, és ennyi.
Dettó szintén 1-1 karival toltam a seasonöket, de nekem 2 season kellett, hogy 1 kari maxos legyen, ált-ban csak a daily quest pipálásáig játszottam per nap.Engem jelenleg csak a fő Mileena skin motivál, hogy foglalkozzam az invasion móddal, de amint az meglesz, el sem fogom indítani a játékot.
Az irritáló survive pályákat meg továbbra is erőltetik, tudom-tudom rohadt béna vagyok (viszont nem vagyok ezzel egyedül, twitter hozzászólások alapján), de engem néha komolyan megakasztanak. -
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #648 üzenetére
Mesélj róluk !
-
válasz
kill_switch #634 üzenetére
Már a 11-ben is az volt ,hogy 5-6 valódi skin változata volt egy karakternek, abből úgy lett 50-60, hogy mindegyiknek volt még 10 különböző színezése.
-
markknight
veterán
válasz
kill_switch #636 üzenetére
Nekem is fura volt, de szerintem ebben ennyi van. Most ugye kiszedték ezt az öltöztetős, színezős részt a customizálásból és cserébe beszervezték őket invision alá. Én nem használom ezeket, nagyon nem érdekel.
Viszont maga Omni-man nagyon jó. Szinte automata a karakter
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #634 üzenetére
Nem tudom mi a problémád. Van pár teljesen új skin a shopban, csak 1000 kristály/darab
.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #623 üzenetére
Hat nalam nem ennyi:D
-
törölt tag
válasz
De ha az 5900-asat veszed meg, akkor CSAK kb. 8$-ra jön ki!!
Ne feledjétek:
The more you buy...Vicces, de HB-n a WB szinte a teljes AA-AAA katalógusát is nagyjából ennyiért dobálja most az összes Arkham játékkal, Injustice 2 Legendary-vel, MK XL-el, MK Ultimate-tel, Mad Max-szel, Mordor játékokkal, stb.
-
gabor7th
addikt
válasz
kill_switch #621 üzenetére
Egyetértek. De amúgy amit a mobil vonalon csinálnak... ez semmi ahhoz képest. Egy karakter 7 csillagos, és még kell hozzá ruházat stb. amit hordanak. Egy legjobb "legendary" karakter csak négy csillagon tán olyan 38 ezer forint... mint a teljes PC játék. Ez egy lengendary karakter, csak négy csillagon, "ruházat" nélkül. Ez az injustice
A Mortal mobiljátéknál meg egy karaktert 11-szer kell megszerezni ( nemrég óta mégtöbbször ) és ha simán megnceszed akkor egy karakter ára egyszer ott több mint 7 ezer forint.
Persze meg lehet szerezni játékkal is nagyon lassan a karaktereket és persze az se kívánság műsor, hogy mit kapsz.
Bár igazából sok fizetős opció se garantálja, hogy megkapod a karaktert, csak megnövelt esélyt ad.
-
atainprison
senior tag
válasz
Ez a ne vegyétek meg, mert akkor abbahagyják dolog nem fog működni soha játékoknál. Mindig lesz elég vevő ezekre, hogy megérje nekik. Egy csomó mindent próbáltak már bojkottálni, egyik se vezetett eredményre.
Főleg, hogy ez az összeg nekünk sok, a legtöbb országban viszont ez lópikula, egy szakaszjegy a metróra.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem pofátlanság, amit művelnek. -
markknight
veterán
válasz
A Mortal 11-es halloweenhez képest azért nem sok amit adnak. Bár ott skinek voltak kb itt meg fatality franc tudja melyiket több munka összerakni. Engem ezek a tematikus dolgok nem vonzanak. Oké van 4-5 napod, hogy menőzz vele de utána mi lesz? Nem gondolnám, hogy bárki használná halloween után.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
De nem 10 dollar.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #602 üzenetére
A felfogás nem változtat a végeredményen
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #595 üzenetére
Sub tudja a legjobban Reikot szivatni mert a slide az a projectile alatt megy. Amúgy ne blokkolj zoningban.
Most látom hogy Baraka és Sub a kameo... értő olvasás egyes.
Mindegy, annak is van projectile alatti attakja. Pont Baraka tud darabokra szedni egy Reiko-t és ott nincs is más esélye csak a zoning.
UI: A quit a te kudarcod, nem az ellenfél gyökérsége. Azt néztem online hogy rengetegen végletekig políroztak két 40+ százalékos kombót de az alapok teljesen hiányoznak. És ha széttöröd a játékukat jön a rage. Nyilván nem engedek közel egy Mileena-t mert olyan pressuret tol. Sareena-t ha lehet nem engedem levegőbe mert kicsinál, Johnny ellen csak a zoning jó mert szintén egy pressure szörny. Baraka meg, na ő egy imba szar online mert olyan rövid startupjai vannak.
Néha viszont belefutok egykét olyan emberbe, akik úgy szétszednek mint a huzat, és nem azért mert jól begyakorolták a kombót hanem mert jól olvassák a játékot. Ott meccsről meccsre változik az összkép és a végén még meg is dumáljuk pár üzenetben.
@Geil: Egy profi-t nem lehet egy fajta lövéssel zónázni. Ahogy Sareena dupla bumerángja is csak elsőre ijesztő.
Én ha zónázok váltogatok az eszközök között hogy minél jobban kiidegeljem az ellent és a végén már közel engedjen magához. -
atainprison
senior tag
válasz
Nem, van egy másik képessége is, ha csak simán megnyomod az R1-et, akkor a main karakteredre rak egy pajzsot, ami ha jól tudom 5 másodpercig blokkol minden projectile-t. Arctic Armornak hívják, próbáld ki. Nagyon hasznos zoning ellen.
-
válasz
11-ben Jacqui Briggs zonázása ellen az volt a hatásos, ha csak leguggoltál és kkét lövés között közelebb mentél. Ha védekeztél, eltalált, ha leguggoltál és védekeztél, akkor is eltalált, ha csak simán guggoltál, akkor elment a fejed felett a lövedék.
#599 atainprison
Tehát itt is működik ez -
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #593 üzenetére
ilyen szituval azért jó volna látni, hogy pl mit kezdene egy profi.....én Scorpionnal vagy Smoke-kal átteleportálnék mögé és alsó sunnyogó rugás, dash előre hátra védekezéssel és lábsöprések...kameo...stb stb
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #593 üzenetére
Meccsek között lehet kameót váltani, kiválasztod Sub Zerot és már meg is oldódott a zoning probléma. Ezért király ez a kameo rendszer
. De igen, rankeden mindenféle "dirty" taktika van, csak a win számít alapon.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #586 üzenetére
Sony, for the players.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #581 üzenetére
Ezt az adott platformon tudod megtenni, pl Xboxon van reporting rendszer erre. Látom PS-ed van: Tessék
És ez egy verekedős játék, sokan nagyon gyorsan frusztráltak lesznek, főleg ha alap dolgokkal iskolázod őket. Nekem már egész quitality gyűjteményem van.
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #581 üzenetére
Az új patch-csel bekerült a játék settings menüjébe is egy opció a többi játékos automatikus némítására, próbáld ki, hátha segít, én azonnal bekapcsoltam, nekem is volt hasonló tapasztalatom.
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #576 üzenetére
fiam, unokaöcsém, hugom, asszonyom nagynénjének a gyerekeik, régi gyerekkori cimborákkal online.....stb.-...de mindig van kivel személyesen is Mortalozni....van hogy controllerekkel megyünk családi találkozókra.....és simán leverünk pár kört körmérkőzésekkel vagy kiesése sorsolásban....fogadva kisebb dolgokban...stb
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #576 üzenetére
Nekem a gyűjtögetés meg a platina/1000 GS csak filler tartalom. Ezért mindig kihagyom őket, az időmet többre tartom ennél.
Szerintem online is élvezhető, a ranked rendszerben annyi a titok, hogy resetnél várj két hetet, addigra a profik elhúznak.
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #573 üzenetére
Vagy túl sokat vártatok tőle...mi egyenlőre elég jól elvagyunk vele a fiammal...és rengeteg idő lesz mire több karaktert is begyakorolunk.
De amúgy játszunk a 11-gyel és az XL-lel is és még a 9. résszel is néha.
Mindegyik szórakoztat....pár menetet leütünk mindegyikkel....többnyire annyit, ahány pálya van....azért az nem kevés meccs szerintem, -
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #573 üzenetére
Nem tudom, engem pont hogy csak az online rész érdekel, és semmi több. Az invasion-t néha tolom bemelegítésnek de nem köt le.
Szerintem az mk11 kb a kriptával volt több amit egyszer letolt az ember nettó 3 óra alatt és elfelejtetted egy életre. Teljesen felesleges volt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #492 üzenetére
Én nem bánom hogy redundánsak a cuccok, legalább KL-ben kevesebb a lagswitcher.
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #492 üzenetére
Csak ezt a pár dolgot vettem és még így is "bőven maradt" az ezüst pénzből.
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #484 üzenetére
Ehh..csak 500 sárkánytojásom van
, ma veszek egy store-os 6.000 v 15.000 feltöltőkártyát és megveszem azt az 1.739 ft-os egyszeri packot.....aztán ennyi...többet már nem fogok költeni a játékra mostanában. (Esetleg majd később, ha kint vannak a "kombat packok" és egyenként csemegézve is lehet venni leárazva a karaktereket.
Eddig ez a "shop" számomra ismeretlen volt....
mert tapipadot nyomtam a mellette lévő kis gomb helyett és úgy más menü jött be. (azt hittem a tapipadnak a piktogramja van ott).
volt vagy 40.000 "ezüst pénzem" is és volt 1-2 dolog amit megvettem...Liu Kang félmeztelen skin meg félmeztelen agyontetovált skin....stb stb. ezek elég jók.
Viszont a Scorpion, Sub zero és Smoke féle sárgás narancssárgás kb egyforma ruhák és sárga maszkok miatt mindegyiket Scorpionnak nézni...hát az elég gáz....azokból inkább semmit nem vettem. még Ashrah-hoz vettem meg a kalapos változatot....stb -
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #484 üzenetére
Áhhh..már akkor képben vagyok....köszi !
Úgy nézem van valami "one time pack" 1.739 ft-ért...850 dragon tojás meg valami szín variácó Scorpionhoz...stb -
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #481 üzenetére
ohh..pár kérdés:
- hol van a "shop" ?
- sárkánytojást honnan és miből lehet szerezni ?
- mennyi "sárkánytojásba kerül" ? -
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #435 üzenetére
Amúgy marha vicces, hogy a játék legelemibb és legkönnyebb részén vagytok fennakadva. Amit ráadásul kb 5 perc megtanulni egy karakternél és még kb 10 vakon begyakorolni.
-
pRoject22
őstag
válasz
kill_switch #431 üzenetére
Áh én csak kasualt megyek, elég az nekem, nem ez a main játékom, csak amikor a haverom nincs fent akkor játszok vele
-
válasz
kill_switch #431 üzenetére
Érdekes hozzáállás. Arra nem gondoltál, hogy ahogy telik az idő és egyre jobban megtanulja mindenki a játékot, a te szinted gyakrolás nélkül már nem fogja elérni a Warrior-t sem?
-
pRoject22
őstag
válasz
kill_switch #428 üzenetére
"Fölösleges, engedd el."
Ahogy látod nem reagálok olyan embernek aki degradálja a többieket, levegőnek van nézve, aki normálisan ír azzal társalgok szívesen."A mantra a lényeg, noob vagy, nem tudsz mortálozni"
De igazából tudok, 30 hites kombó nélkül is van sikerélményem online, nem egyhangúan az van ,hogy szétütik a fejem instant
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #347 üzenetére
NE személyeskedj mert egyrészt szánalmas másrészt háromnegyedet - 75% a köznyelv szerint - írtál, utána hoztál egy 51%os videót arra a felvetésemre hogy "nem nagyon tudsz 50% fölé menni" (értsd nem zárom ki a lehetőségét).
Nem csak a blokk gomb van, de ha hozol egy replay-t megnézzük mi történt
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #344 üzenetére
51, te 75rol vakertal.
@GEIL, ennel szofisztikaltabban le se irhattad volna, hogy nem tudsz mortalozni. A velt erkolcsi foleny hirdetese a 2-6 hites kombokkal csak cseresznye a habon
@Bazsi1987: en se, es neha pokolba kivanom a rankedet, de ugyanakkor jo valakit kiismerni es ugy elverni.
Es szerintem ebben a ranked jo lett, eleve 3 meccses es nem lehet karaktert valtani csak kameot. Nincs tobb pocket-scorpion. -
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #341 üzenetére
Na pont erről a végigpattogtatós kombózástól irtózok....egyszerűen megöli az élvezetet.
Jobban szeretem élvezni a "látványt és a játékot", hagyni a karaktereket felállni, újra alapállás stb...mintha csak egy film vagy "valódi küzdelem" lenne.
Persze összefűzünk pár mozdulatot, de szerintem átlagban 2 - 6 -os kombókkal játszogatunk.....a fele hp csíkot leszedni elég gusztustalan dolog, főleg egy gyengébb játékos ellen....mondhatni megölöd azt a kis játékkedvét is.Egy láma kérdés:
Mikor és hogyan kéne használni a karaktereink alatti "csíkokat"....a mobilos MK-ból ismerős volt látszólag, de valahogy nem tudok velük itt kezdeni semmit.
D-paddel játszom...tehát a 2 analóghoz kb hozzá sem érek meccsek közben....Invasionben is mérgelődtem amikor talizmánt kellett aktiválni de az istenért sem akart semmit csinálni....aztán nyokodtam meg tekergettem egyszerre a 2 analóg sticket és akkor vmit beadott.....de normál meccsnél látom hogy villog és tele a "3 csÍk", de nem jöttem még rá hogyan kéne használni vagy mire jó az. (tutorialt nem csináltam)
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #341 üzenetére
Nem lehet. Plusz fatal nélkül nem tudsz nagyon 50% fölé menni. Eddig a max amit bekaptam az alulról súrolta a 45-öt. Annyi én is le tudok rakni Reikóval kameot használva.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #339 üzenetére
Smoke szar, de lassan kitanulom a mozdulatait plusz majd labban megnézem mit tud. Liuból jót nem láttam csak Reikóval szar a matchup, Johnny meg könnyen zónázható.
Szerintem Mileena rossz, Ashrah is nagyon. Bárki aki Sareena lövésével akar kombózni attól falnak megyek mert damage nem lesz csak elalszom.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
kill_switch #286 üzenetére
Főleg úgy, hogy az csak később lett a csomag tartalma.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
kill_switch #268 üzenetére
Kaptam kompenzációt. Decemberig beváltható 990(!)Ft-os kupon…
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #276 üzenetére
igen, a tokon belül van a Shang Tsung "kártya" és rajta kód.
-
markknight
veterán
válasz
kill_switch #276 üzenetére
Játékokat csak olyan helyről rendelj ahol dedikáltan videojátékokkal foglalkoznak. A konzolvilág erre figyel, az alza le se sz@rja.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
kill_switch #253 üzenetére
Prémiumot rendeltem elő alzán, ma érkezett meg nekem. Már múlt héten küldték a mailt, hogy késik az egész és végül tegnap adták fel.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #232 üzenetére
Hát aki nem tudja megnézni a store-t magától és értelmezni azon kár segíteni
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #229 üzenetére
Még mindig nem értem.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #227 üzenetére
Tudom. Es?
@Geil, a vendegkarakterek teljes mertekben beleillenek az MK "univerzumba" elvegre az maga is egy inkonzisztens fercmu.
Plusz nagyon jo volt a tobbseguket jatszani, nezd meg mit muvelt foxy grampa Terminatorral a legutobbi evon.
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #204 üzenetére
Hardon fogok nekiállni és nem scippelek semmi átvezetőt...mint egy "interaktív filmet" szoktam nézni/játszani.
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #201 üzenetére
Aki ezt írja, annak lehet minden harc 3. alkalomra megy le vagy ott valami más komoly gond lehet
.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #144 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy baj. Csak vicces.
Mert tényleg vannak olyanok akik véresen komolyan veszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest