- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atainprison #512 üzenetére
"Az első felével egyetértek, azzal nem, hogy valaki azért vásárolna PC-re ilyen játékot, mert van crossplay, talán 5000 emberből 1."
Ilyen számokat hasraütésszerűen semmi értelme mondani. Ha valaki PC-n játszik, akkor ez hozzátehet a döntéséhez, ennyi a lényeg. Néhány cross-platform fighting game PC-s statjai ezt sejtetik is.
"Ha van konzolja, tuti nem fog PCre vásárolni, mivel tapasztalatból tudja, hogy a PCt általában leszarják a fejlesztők."
Ez az utóbbi időben fighting game-ek terén gyakorlatilag egyre inkább csak az NRS-re jellemző. Tengernyi cucc jelent meg, amire nincs panasz PC-n sem."Azokra a szavazós cuccokra meg csak annyit tudok írni, hogy OK"
3 poll, közel ezer ember, MK fórumokon, tehát valszeg a játék rajongói. Szerintem is ok. Vagy legalábbis mindenesetre valamivel több, mint a hasraütésszerű "nagyságrendekkel több" kijelentésed.Egyébként túlbeszéljük. Tettem egy rohadt egyszerű megállapítást, hogy PC-n minden korábbi trenddel szembemenően a 4,5 éves MK11-gyel többel játszanak, mint az 1 hónapos új játékkal, ami tény. Te kezdtél ebből valamiért "nincs értelme PC-ből kiindulni" vonalat, nem tudom miért. Úgy érzed védened kell, mert szereted vagy nem tudom, de ez a helyzet. Szerintem van értelme, mert a trendek, nem véletlenül trendek, aztán majd kiderül, mi lesz a játékkal 3-6 hónap múlva, vagy ha lesz valami konzol statisztika. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest