- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Uhhh. Elő kéne vennem régi kedvencemet. Kár hogy ez a cikk németül van. Aki megcsinálja, legyen már olyan jó és tegyen föl néhány képet! Ez tényleg ILYEN lesz??Régen nekem is volt egy jelentős mod gyűjteményem a morro-hoz, de egy hdd pusztulás során elvesztek. Utána meg már nem volt erőm újrakezdeni mindent, nem is vettem elő hosszú idő óta morro-t. Kizökkentem már a moddolásból. Leírnád majd, hogyan csinálod? Használsz hozzá segédprogramot (pl. morrowind mod manager) ?
Volt két mod ami nagyon tettszett anno, az egyik az épülek éjszakai belső kivilágítását valósította meg gyönyörűen, a másik pedig orvosolta a statikus npc-k miatti hiányérzetet. Az npc-k ezzel a moddal sétálgattak, beszélgettek, és a kereskedők sem voltak éjjel-nappal a helyükön, hanem éjszakára lefeküdtek aludni. Sokkal jobb volt így a hangulata, eltűnt a "próbababa" npc érzés a játékból. Nem tudjátok véletlenül mi lehetett ennek a két mod-nak a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest