- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sajnos nincs olyan csodaszer, aminek ha leveszed az értékt, egyből megjavul. Ez egy rohadtul bonyolult rendszer. Tölsd be az MGEGui.exe -t és nézd meg az én beállításaimat a linkelt hsz-emben, s lődd be a sajátjaidat azok alá kicsivel. Vagy szintén az MGEGui.exe-ben van egy Misc. fül, ahol beállíthatod, hogy tartson egy konstans FPS értéket, bizonyos hibahatárral. Megpróbálkozhatsz ezzel, de én nem szeretem az ilyen automatice módszereket. Fene tudja mennyire jó, és mit állítgat játék közben. Én anno kb 3 napig xarakodtam vele, ha te végignézed a pár soros hsz-emet, nem hiszem hogy fél óránál tovább tart..
Szabod: Felmartad akkor a legjobb kardot, amit a játék legelején találni lehet. A sírrablásért nem tudom miért büntettetk, elvileg nem kellene. Kivéve, ha pl. egy császári tulajdonban lévő bányából viszel el ebony ércet meg ilyesmik. De a sima sírok elvileg közpréda. Lehet, hogy volt valami más bounty a neveden. Pl. ok nélkül megtámadni embereket nem lehet, fel kell őket idegesíteni annyira, hogy megtámadjanak. Ja és nincs olyan hülyeség mint az Obliba, hogy az őr akit megszólítasz röntgen szemekkel egyből tudja mi az ami lopott nálad és mi nem. Ha nem vettek észre, és nincs bounty rajtad, akkor beszélhetsz az őrökkel is, még ha loptt szajréval is van tele a zsebed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Highguard
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Windows 11
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest