Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sajnos nincs olyan csodaszer, aminek ha leveszed az értékt, egyből megjavul. Ez egy rohadtul bonyolult rendszer. Tölsd be az MGEGui.exe -t és nézd meg az én beállításaimat a linkelt hsz-emben, s lődd be a sajátjaidat azok alá kicsivel. Vagy szintén az MGEGui.exe-ben van egy Misc. fül, ahol beállíthatod, hogy tartson egy konstans FPS értéket, bizonyos hibahatárral. Megpróbálkozhatsz ezzel, de én nem szeretem az ilyen automatice módszereket. Fene tudja mennyire jó, és mit állítgat játék közben. Én anno kb 3 napig xarakodtam vele, ha te végignézed a pár soros hsz-emet, nem hiszem hogy fél óránál tovább tart..
Szabod: Felmartad akkor a legjobb kardot, amit a játék legelején találni lehet. A sírrablásért nem tudom miért büntettetk, elvileg nem kellene. Kivéve, ha pl. egy császári tulajdonban lévő bányából viszel el ebony ércet meg ilyesmik. De a sima sírok elvileg közpréda. Lehet, hogy volt valami más bounty a neveden. Pl. ok nélkül megtámadni embereket nem lehet, fel kell őket idegesíteni annyira, hogy megtámadjanak. Ja és nincs olyan hülyeség mint az Obliba, hogy az őr akit megszólítasz röntgen szemekkel egyből tudja mi az ami lopott nálad és mi nem. Ha nem vettek észre, és nincs bounty rajtad, akkor beszélhetsz az őrökkel is, még ha loptt szajréval is van tele a zsebed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest