Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz HaaS #318 üzenetére

Hát én igazából nem is a kihívást keresem már benne, hanem a végtelen (és az overhaul-lal már különösen gyönyörű) tájakat, a szabadságot, a bíbelődést. Igazából azt sajnálom, hogy nem tudom szelektíven törölni a játékra vonatkozó emlékeimet. Mert azért amikor zöldfülűként, minimális rpg-tapasztalattal nekiveselkedtem, hát azért nem volt egyszerű. Emlékszem mennyit szívtam, mire sikerült megtalálni Punabi-t vagy a Lost Kogoruhn-t. Elolvasni a rengeteg könyvet. Elgondolkozni Nerevar tragikus sorsán, akit a saját felesége árult el. Jó volt az nagyon. Sajnos most már minden reflexből megy, de ez nem a játék hibája.
    Ami meg a használaton alapuló fejlődést illeti, egyszer már beszélgettünk erről. Akkor is csak azt tudtam mondani, hogy az alapkoncepció tettszik, mert logikusabb és reálisabb mint a D&D vagy DSA rendszere (szerintem), viszont a TES játékokban nem sikerült jól megvalósítani ezt az ötletet.

Youri: Amit írtál az teljesen rendjén való koncepció. Mivel itt hála az égnek nem lép szintet veled együtt a környezeted, mint az Oblivionban, ezért a legrosszabb ami történhet, hogy lassabban éred el az überbrutál legyőzhetetlen szintet. Én is csak azt tudom javasolni, amit Haas: hagyd a fenébe a "tökéletes karakter" kivitelezését, és egyszerűen csak kezdd el felfedezni a játékot. Bóklássz amerre kedved tarja. Lépj be a céhekbe. Olvass könyveket. Kicsit irigyellek. :)
    Nem érné meg esetleg még egyszer megpróbálni a játék és az overhaul újratelepítését? Nem tudom, nekem most hogy megvan, hát vérezne érte a szívem. Valahogy működnie kéne, nálad is hisz nálam is működik, meg még sokaknál. És ninsc generációs különbség a vasaink között. Nem létezik, hogy ne lehetne valahogy működésre bírni. :(

Új hozzászólás Aktív témák