Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- iPhone topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Hát én igazából nem is a kihívást keresem már benne, hanem a végtelen (és az overhaul-lal már különösen gyönyörű) tájakat, a szabadságot, a bíbelődést. Igazából azt sajnálom, hogy nem tudom szelektíven törölni a játékra vonatkozó emlékeimet. Mert azért amikor zöldfülűként, minimális rpg-tapasztalattal nekiveselkedtem, hát azért nem volt egyszerű. Emlékszem mennyit szívtam, mire sikerült megtalálni Punabi-t vagy a Lost Kogoruhn-t. Elolvasni a rengeteg könyvet. Elgondolkozni Nerevar tragikus sorsán, akit a saját felesége árult el. Jó volt az nagyon. Sajnos most már minden reflexből megy, de ez nem a játék hibája.
Ami meg a használaton alapuló fejlődést illeti, egyszer már beszélgettünk erről. Akkor is csak azt tudtam mondani, hogy az alapkoncepció tettszik, mert logikusabb és reálisabb mint a D&D vagy DSA rendszere (szerintem), viszont a TES játékokban nem sikerült jól megvalósítani ezt az ötletet.Youri: Amit írtál az teljesen rendjén való koncepció. Mivel itt hála az égnek nem lép szintet veled együtt a környezeted, mint az Oblivionban, ezért a legrosszabb ami történhet, hogy lassabban éred el az überbrutál legyőzhetetlen szintet. Én is csak azt tudom javasolni, amit Haas: hagyd a fenébe a "tökéletes karakter" kivitelezését, és egyszerűen csak kezdd el felfedezni a játékot. Bóklássz amerre kedved tarja. Lépj be a céhekbe. Olvass könyveket. Kicsit irigyellek.

Nem érné meg esetleg még egyszer megpróbálni a játék és az overhaul újratelepítését? Nem tudom, nekem most hogy megvan, hát vérezne érte a szívem. Valahogy működnie kéne, nálad is hisz nálam is működik, meg még sokaknál. És ninsc generációs különbség a vasaink között. Nem létezik, hogy ne lehetne valahogy működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- darkFlash Shadow Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs